S čim sam brži?

poruka: 5
|
čitano: 1.073
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
S čim sam brži?
pitanje

Imam b-net-ov xnet unlimited paket mega 1 brzina 1024/256. Imam Scientific Atlanta WLAN router i s njim sam spojen s ovim stikom

http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=3&pl1_id=1&pl2_id=44

(signal pokazuje 82%, udaljenost je 2 metra od routera i nema nikakvih prepreka između) max. brzina download-a nekog file-a ide do 128 kbs.

Pitanje?

Da li bih imao veću brzinu da se spojim žićano i da li postoje USB wirless stikovi koji su brži od ovog kojeg sad koristim?

Svakako bih želio ostati bežićno spojen, jer mi se ne da rastezati kabel.

Eto, ako je se netko već susretao s ovom dilemom molio bih da podjeli svoja iskustva sa mnom. Unaprijed zahvaljujem. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 16:47 (čova).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S čim sam brži?

Pa ako imas 2 metra do rutera onda ti ni nebi bio neki problem povuci zicu ili tako nesto.....bežičnim spajanjem uvjek gubis signal i brzinu iako je blizu rutera..........da imas žičano povezano da bilo bi ti brze.........a sad mislim da ima raznih jacina tih usb stickova al u to se bas ne kuzim tako da.....

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: S čim sam brži?
prihvaćeno rješenje

Imam isti paket, spojen sam žično, max brzina skidanja 125 kbs

17 godina
neaktivan
1024kbps : 8 = 128kb/s ..znaci vise od toga ne mozes postici ...inace zicno je uvek bolji jer lan kabel ima gubitak signala tek nakon 100m ...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
autorov komentar
jurinjo kaže...

Imam isti paket, spojen sam žično, max brzina skidanja 125 kbs

Znači signal je dobar, i brzina također. OK, hvala ti na odgovoru, to me je najviše zanimalo. Namigiva
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice