Bnet WI-FI

poruka: 3
|
čitano: 2.556
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Bnet WI-FI

Pozdrav drustvo, imam problem s Bnet mrezom. Naime imam 3D paket preko CARneta i do sada sam se na internet spajo preko LAN kabla i njihovog modema (scientific atlanta epc2203). Posto im nedam 500kn za router odem ja u links i kupim TP-LINK TL-WR741ND na nagovor susjeda posto i on ima istu mrezu kao ja preko CARneta i taj router i njemu radi. Pospojim ja to sve nariktam IP i sve super dok mi od jednom nije pocela pucat WI-FI mreza pa pokazuje da nije u dosegu, ili je spojen a nema downloda opce dok kompjutor koji je jedini spojen LAN keblom najnormalnije ide na internet. Trebo bi pomoc jer ne znam sta da radim. Mislio sam vratit router jer mi je beskoristan i promjenit operatera. Help!{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 21:15 (Brle21).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bnet WI-FI

-po opsianom, nema veze s ISPom, nego router ili wlan.. možda pogrešne postavke, malware, susjed... prvo provjeri router, bootaj neki liveOS.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 21:23 (ihush).
12 godina
neaktivan
Re: Bnet WI-FI

Kad ga resetiram opet sve radi normalno, to sam zaboravio. Nisam neki maher a opet nisam ni tutlek da ne kuzim neke stvari. {#} ISP? Izbacio sam TP-LINK i normalno se spoji preko zice, i ne prekida mi vezu niti nista znaci da je u postavkama ovog TP-LINK-a probelm ili je on pokvaren?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice