AirLive 5450AP

poruka: 10
|
čitano: 1.536
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
AirLive 5450AP

Pozdrav. Dakle imam problem sa ovdje navedenim AP-om nemogu otvorit konfiguraciju (dakle 192.168.100.252) uopce mi nece otvarat.Nemam pristup internetu a hocu se prispojit na wifi. Molim za pomoc

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 17:47 (Shark1412).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: AirLive 5450AP

Za podesiti taj wifi ruter moraš ga spojiti na računalo LAN kablom, možda ti pokušavaš nešto pogrešno ?

http://fs.airlive.com/manual/AirLive_WL-5450AP_Manual.pdf

stavak 4.1

ako neće probaj reset na tvorničke postavke ......pritisneš dugme "reset" duže od 10 sec.

17 godina
neaktivan
Shark1412 kaže...

Pozdrav. Dakle imam problem sa ovdje navedenim AP-om nemogu otvorit konfiguraciju (dakle 192.168.100.252) uopce mi nece otvarat.Nemam pristup internetu a hocu se prispojit na wifi. Molim za pomoc

Spoji taj AP sa LAN kabelom. Svoje mrežne postavke na računalu podesi na isti mrežni segment, tj. na 192.168.100.1. Time ćeš moći pristupiti toj adresi i konfiguraciji.

Zora puca, biće dana ...
15 godina
neaktivan
Dakle ovako. On je spojen LAN kablom s racunalom al ja i dalje ne uspjevam to otvoriti. Sta se tice mreznih postavka kako da podesim molio bih detaljnije objasnjenje gdje i kako

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaboravio jos napisati pokusao sam i s resetom al opet ista prica...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shark1412 kaže...
Dakle ovako. On je spojen LAN kablom s racunalom al ja i dalje ne uspjevam to otvoriti. Sta se tice mreznih postavka kako da podesim molio bih detaljnije objasnjenje gdje i kako

Podesi na svom računalu postavke mrežne kartice kako je na slici. I onda u browser ukucaj mrežnu adresu adaptera.

Zora puca, biće dana ...
15 godina
neaktivan
Znaci podesio sam ip adrese kao sto je na slici ali jos uvijek ne uspijevam otvorit AP na browseru...
11 godina

Neznam da li napajanje radi tj. da li ijedna lampica svjetli na tom wifi ruteru ?

15 godina
neaktivan
Naravno da radi tolki kreten bas i nisam :D
17 godina
neaktivan
Shark1412 kaže...
Znaci podesio sam ip adrese kao sto je na slici ali jos uvijek ne uspijevam otvorit AP na browseru...

Pogledaj uputstvo koje imaš u gornjem postu. Pogledaj slike kod konfiguriranja. To je vrlo stari Internet Explorer. Moguće da moraš omogućiti pop up u svom browseru. Nagađam samo. Teško je ovako točno detektirati razlog, ali i u uputi stoji onako kako sam ti napisao da uradiš. Provjeri firewall odnosno antivirusni program. Jer nešto onemogućava pristup AP-u.

Zora puca, biće dana ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice