Pozdrav ljudi, kao sto vidite iz naslova, laptop mi je poceo zujati sam od sebe. Ocistio sam prasinu, i dobro je radio par tjedana, sve tiho i bez pregrijavanja. Sada, prije par dana, poceo je jako zujati. Pomislio sam da se nije mozda nagutao prasine ili nesto, pa sam ga opet ocistio. Nije pomoglo. Laptop se ne pregrijava, nego jednostavno jako zuji, za razliku od kada sam ga kupio. Model je Toshiba Satellite L850-131 . Moze li mi netko reci u cemu bi mogao biti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozda lager na ventilatoru...
U ventilatoru kojega si mozda kompresorom preforsirao tijekom ciscenja. Najvjerojatnije trebas zamjenit ventilator. Premda mozes probat kapnut sitnu kaplju motornog ulja na osovinu ventilatora ako nije zatvorena plastikom.
Laptop sam cistio onim komprimiranim zrakom u limenci, znaci nema sanse da sam ga tako ostetio. Nazalost, zatvorena je, tako da nemam tu priliku. Koliko bi kostao novi ventilator?
Laptop sam cistio onim komprimiranim zrakom u limenci, znaci nema sanse da sam ga tako ostetio. Nazalost, zatvorena je, tako da nemam tu priliku. Koliko bi kostao novi ventilator?
Kako pri kome...
HINT: njuskalo
Ma uzmi kapljicu motornog ulja namaži po ležaju i raditi će dalje. http://copirs.net/wp-content/uploads/disassemble-dell-laptop-181.jpg