Zujanje laptopa nakon ciscenja.

poruka: 7
|
čitano: 1.340
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, kao sto vidite iz naslova, laptop mi je poceo zujati sam od sebe. Ocistio sam prasinu, i dobro je radio par tjedana, sve tiho i bez pregrijavanja. Sada, prije par dana, poceo je jako zujati. Pomislio sam da se nije mozda nagutao prasine ili nesto, pa sam ga opet ocistio. Nije pomoglo. Laptop se ne pregrijava, nego jednostavno jako zuji, za razliku od kada sam ga kupio. Model je Toshiba Satellite L850-131 . Moze li mi netko reci u cemu bi mogao biti problem?

DominikTrzun

0 0 hvala 0
17 godina

mozda lager na ventilatoru...

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

U ventilatoru kojega si mozda kompresorom preforsirao tijekom ciscenja. Najvjerojatnije trebas zamjenit ventilator. Premda mozes probat kapnut sitnu kaplju motornog ulja na osovinu ventilatora ako nije zatvorena plastikom.

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Laptop sam cistio onim komprimiranim zrakom u limenci, znaci nema sanse da sam ga tako ostetio. Nazalost, zatvorena je, tako da nemam tu priliku. Koliko bi kostao novi ventilator?

DominikTrzun

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Zujanje laptopa nakon ciscenja.
Domoslowmo kaže...

Laptop sam cistio onim komprimiranim zrakom u limenci, znaci nema sanse da sam ga tako ostetio. Nazalost, zatvorena je, tako da nemam tu priliku. Koliko bi kostao novi ventilator?

Kako pri kome...

HINT: njuskalo

Truth in engineering.
11 godina
protjeran
Re: Zujanje laptopa nakon ciscenja.
Domoslowmo kaže...

30kn na ebayu

http://www.ebay.com/itm/Cooling-Fan-CPU-Cooler-Power-5V-0-5A-Fit-For-Toshiba-C850-C870-L850-JHXG-/251550660234?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item3a9196768a

Ako prdnem,usrat ću se.-Miroslav Krleža
14 godina

Ma uzmi kapljicu motornog ulja namaži po ležaju i raditi će dalje. http://copirs.net/wp-content/uploads/disassemble-dell-laptop-181.jpg

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice