Evo, komp mi je počeo zamrzavat, kad god radim nešta jaće(igram neku igru npr.), on zamrzne... Jel je moguće da je to do grafičke kartice??? Skužio sam da mi se to počelo dešavati kada sam stavio win 7 na komp... I onda mi se to događalo, pa sam mislio da mi je komp pre slab za win 7, pa sam vratio na win xp... I opet isto!
Prije win 7 sam imo win xp, i sve mi je normlano radilo! Nikad se nije zamrzavalo!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pregrijavanje možda
pregrijavanje možda
Otvorio sam bio i cijelo kučište... Al' opet zamrzne. :S
.. hm.. kad bi bar znali kakvu konfu imaš...
.. hm.. kad bi bar znali kakvu konfu imaš...
MTB : Matsonic MS9307C+(USB)
CPU : Intel Celeron, 2.0GHz
GPU : ATI Radeon 9200 SE
RAM : 1 GB
HDD : Maxtor 6Y080L0
Slab je komp, znam...
a čuj.. ta grafička podrzava (najviše) dx 8.1 kolko znam... procesor slab... preporučam vraćanje na xp...
koje igre igraš?
a čuj.. ta grafička podrzava (najviše) dx 8.1 kolko znam... procesor slab... preporučam vraćanje na xp...
koje igre igraš?
Pa i vratio sam se na xp.... Igra mi buraz mali igrice neke, mislim da je zuma... Prije se moglo igrat bez problema..
Probaj nesto iskemijat u Ati CCC...............
Probaj nesto iskemijat u Ati CCC...............
Al' ŠTA da iskemijam, neznam ni sam više šta da radim.
skini si
1. CCleaner-- i očisti s njim sve "nepotrebne" stvari...
2. Defraggler-- i defragmentiraj si disk
3. Glary Utilities-- i snjim isto počisti kompjuter....
4. s nekim antivirusom (preporučam Aviru) skeniraj si kompjuter, od mogući virusa....
tolko od mene...
Zakon broj 1;-Ništa ne mjenjaj na kompu ak te on služi i radi sve šta od njega trebaš i tražiš
sa sedmicom ima dosta ljudi problema iz ne utvrđenih razloga
napravi "čistu" instalaciju Winsa sa svim novim drajverima i ak bude sve uredu stavi gore SAMO JEDNU zahtjevnu igru ili benchmark
i od tuda kreni dalje gledaj temp. i prati rad kompa
jesi šta po biosu rovo i kopo
Opcija 1
Moguće pregrijavanje.
Dakle, kad se zamrzne odi u bios i pogledaj temperature i napiši ih na forum...
Opcija 2
Windowsi 7 su osjetljivi na greške u RAMima...
Izvadi SVE pločice i isprobavaj rad jednu po jednu. Ona kod koje se bude i dalje ledilo je ne ispravna.
zamrzavanje pc-a se u većini slučajeva događa zbog pregirijavanja procesora. instaliraj everest pa provjeri kolike su temperature u mirovanju i pri opterećenju pa postaj ovdje na forum.