Zaledjavnaj slike

poruka: 6
|
čitano: 1.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Zaledjavnaj slike

Pozz nadam se da ce mi neko pomoci u ocajnom sam stanju ne znam sta vise da radim.

racunar:

athlon 1.8mhz

graficka radeon 9600 pro

ram 1.75ddr

e problem je ovaj radio sta na racunaru ne radio posle odredjenog (ali ne uvjek istog)vremena racunar se zaledi.

stvari koje sam probao su dizao sistem ponovo,skidao novije drivere,temp. normalna

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaledjavnaj slike

Koji OS?

Stare komponente

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaledjavnaj slike

pardon xp sp3 update novembar 2012

0 0 hvala 0
13 godina
Zaledjavnaj slike

Testiraj RAM memtestom i HDD sa HD Tunom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zaledjavanje slike-pomoc oko harda

Sredio se problem oko zaledjavanja riknuo hard samo da pitam da li postoji neki program da se hard popravi,jer sad na taj moj hard ne moze da se digne sistem ali ga bios prepoznaje i stavio sma ga kao sporedni jer su mi na njemu bile slike i neki podaci,on je radio super nije se cuo ali eto riknuo sad me interesuje posto nije skroz riknuo d ali postoji neki program da se on popravi.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zaledjavanje slike-pomoc oko harda
cupica kaže...

Sredio se problem oko zaledjavanja riknuo hard samo da pitam da li postoji neki program da se hard popravi,jer sad na taj moj hard ne moze da se digne sistem ali ga bios prepoznaje i stavio sma ga kao sporedni jer su mi na njemu bile slike i neki podaci,on je radio super nije se cuo ali eto riknuo sad me interesuje posto nije skroz riknuo d ali postoji neki program da se on popravi.

Hirens boot cd, na njemu imaš alate za testiranje i popravak. Probaj popraviti MBR i pokreni HDD regenerator

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice