Imaš li koji vent na bočnoj stranici kučišta?
LJodi pa gdleje ovaj tip staje postavio ovu temu ? mozdaje brcka po grafickim karticama
i spalia pc.
Jedna grafa ti se grije previše,to je i normalno kad usisava vruči zrak sa stražnje ploče druge grafe.Izvadi jednu pa vidi onda temperaturu.Tako ti je to kad očeš crosfire.Uvik je bolje jedna jaka grafa nego dvi slabije u cf ili sli polje.Dico moja nikako vas naučit pameti.
Multi GPU tehnologije su za velike rezolucije (2500 x 1600) ili više-monitorske sustave (2-4 ili više). Po meni je bolje uzeti jednu, recimo 4870X2 koja na sebi ima crossfire ili GTX295 (koja ima SLI)
Multi GPU tehnologije su za velike rezolucije (2500 x 1600) ili više-monitorske sustave (2-4 ili više). Po meni je bolje uzeti jednu, recimo 4870X2 koja na sebi ima crossfire ili GTX295 (koja ima SLI)
OK, ovo je bio primjer on board crossfirea ako već cilja na to.
Mislim da bi samo trebao promjeniti hlađenje i voziti sa 4850-kama mirno.
A koliko gluposti... Pa netko je već rekao - samo nek ubaci 2 ventilatora od 120mm sa strane kartica tako da pušu po njima i između njih i bude sve 5. Ima 120-milimetaraca kupiti i za 20 kn...
Imaš li koji vent na bočnoj stranici kučišta?
Šta nije to hladnjak za proc
Šta nije to hladnjak za proc
Hvala na svakakvim komentarima i prijedlozima. Mislim da mi je komp vec CRKO od ludih ideja.
Prvo: ne namjeravam si izvaditi jednu graficku jer za koji k.... sam je onda kupio.
Drugo: Nisam lud da si idem kupovati 4870 od 1Gb jer su ove moje dvije vec bolje od nje, i ponovno placati...lol
Trece: Mislim da cu si probati nekako zgurati jos koji vent. ili cu jednostavno maknuti kuciste i dofurati si frizider pokraj
A koliko gluposti... Pa netko je već rekao - samo nek ubaci 2 ventilatora od 120mm sa strane kartica tako da pušu po njima i između njih i bude sve 5. Ima 120-milimetaraca kupiti i za 20 kn...
Kupi kučište sa boljom ventilacijom zraka
Skini stranicu kompa i stavi kučušte na prozračno mjesto.....