XFX Nvidia 8800gts 320mb

poruka: 5
|
čitano: 2.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
XFX Nvidia 8800gts 320mb

Kupio sam graficku nedavno s artefektima napravim ono s pecnicom i uspilo mi ali mi se ponovilo vec 2 put isto tj dosli su mi artefekti u igrama i opet ponovim proces pecnica i uspije zasto mi se to ponavlja moze li mi neko objasniti (:

Na 'Vi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: XFX Nvidia 8800gts 320mb
markeloff kaže...

Kupio sam graficku nedavno s artefektima napravim ono s pecnicom i uspilo mi ali mi se ponovilo vec 2 put isto tj dosli su mi artefekti u igrama i opet ponovim proces pecnica i uspije zasto mi se to ponavlja moze li mi neko objasniti (:

Čim si ju kupio defektnu, šta si uopće očekivao?

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
15 godina
neaktivan
markeloff kaže...

pečnica popravlja SAMO kartice s problemom hladnog lema... što tvoja izgleda nije...

13 godina
neaktivan

Kada mi dodju artefekti u igrama zagrijem ju i opet normalno radi i tako opet zamrzne mi igra i ja kad uradim rr budu artefekti.. :s koji bi mogo bit problem da pokusam napraviti.

Na 'Vi
17 godina
markeloff kaže...

Kada mi dodju artefekti u igrama zagrijem ju i opet normalno radi i tako opet zamrzne mi igra i ja kad uradim rr budu artefekti.. :s koji bi mogo bit problem da pokusam napraviti.

Neispravna memorija na kartici, baci ju u smeće

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice