Wini mi se restartaju

poruka: 3
|
čitano: 738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Winsi mi se restartaju

imam novi (6 mj.) hp 6730s i čuvam ga ko oko u glavi, av - avg pro i malwarebytes pro scan svakodnevan zaraza 0, ali mi se win xp pro sp3 restartaju sami od sebe. dva puta u posljednih tjedan dana, odjednom se zacrni ekran i u gornjem lijevom kutu pojavi se plavi prozor pun nekih spika stigao sam pročitat samo prvi red i to djelomično "windows...shut out..." čitav prozor stoji 2 desetinke i onda se lap ugasi tj. restarta, podigne se brže nego da ga ja restartam ili palim.

testiram memoriju upravo s memtest 1.0 i već je prošlo pola rama nema greške.

zna li netko u čemu bi mogao bit problem. inače lap je hladan čitav dan gori ali zagrijavanja nema.

karma slijepom daje vid
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 15:22 (karakteran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winsi mi se restartaju

Bok. U avg vjerovatno ste podesili da kad skenirate i možda se odabrali opciju za shutdown jer ono kada skenira i sam se gasi.

Ak je laptop hladan vjerovatno skuplja vlagu a i nebi smjelo. postoji mogući naćina kako se riješit treba znat u koji je problem leži.. Pa ako se to događa a i vidim da je nov pa ak si kupila sa garancijom i imaš pravo na besplatni servis pa nek oni rješe ako si pod garancijom.

ako nisu, može bit avg stvara problemi čak i virus negdje skriva bez tvog znanja. Jedini način da odneseš na servis uz garatni list, pa ako nemaš jedina opcija je  reinstalacija dakle sve čisto i sve novi programi.. Možda griješim ali  tko zna. tebi lijep pozdrav.

Nenad
16 godina
protjeran
RE: Winsi mi se restartaju

hm ne znam kaj reć, nema šanse da reinstaliram winse to sam već 3 puta učinio otkako sam ga kupio. prvi put xp, pnda win 7, pa sam se vratio na xp. avg ne gasi lap 100% jer on skenira svaki dan onda bi se komp restartao svaki dan a ne jednom tjedno i pogledao sam postavke nemam kvačicu tamo gdje on traži gašenje nakon scana. na kraju krajeva winsi mi se ne gase nego restartaju. a to za skrivanje virusa ne vjerujem pa to možeš reć za svaki av da skriva virus. ovo je avg pro s ključem i licencom do 2018 ima update nekoliko puta na dan. lap nije hladan i ne skuplja vlagu htio sam reć da nije vruć, normalane je temperature. na servis nema šanse da ga nosim da mi još naplate 150 kn sat jer je vjerojatno do winsa ili nekog drugog softwera a ne do hardwera a ja imam garanciju na hardwer softwer sam naknadno instalirao. neka bude ovako vidjet ćemo kako će se pokazat u budućnosti. hvala na savjetu. pozz

karma slijepom daje vid
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice