Windows 7 se ne "dize"

poruka: 10
|
čitano: 3.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows 7 se ne "dize"
Znaci ovako, imao sam dual-boot (windows 8,windows 7, 32bit obadva), i sad rekoh da se vec jednom rijesim windows 8 (jer je cisti bullshit). Odem na net pogledam kako da nesto ne s*ebem i tako odem na disk menagment izaberem disk na kojem je windows 8 i stisnem delete volume xD . Onda sam skuzio da sam se s*ebo i nadjem poslije neki program i recoveram taj disk (lijepo sve radi, prepoznat je od strane windowsa). Idem restartat komp i ovako bude: Dodje onaj prvi screen (boot screen, ispravite me ako grijesim), prodje to i dodje black screen sa blinkajucom bijelom crticom i ne mice se ! Ne mogu stisnut ni f8 da probam safe mode/repair. Pokuso sam i mijenjat boot settings, nece, onda opet na default, nece, komp sam ocistio u nadi da je mozda prob zbog prasine, nista. Trazim vec 4 sata po netu "solutions" but no luck, svi kazu da je problem vjerovatno u HDD-u. Specs(sta znam napamet): Intel pentium dual-core e5400 2,7ghz nVidia gt43 1gb Ram 2x2gb kingston Ostalog se nesjecam xD (ako se sjetim napisat cu svakako)
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 7 se ne "dize"

Ne bih rekao da je do HDD...prije bi rekao da je do toga sto si se sj***o i izbrisao nesto sto nisi htio.Da li kada upalis komp mozes da udes u boot menu i izaberes first boot device?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 7 se ne "dize"
Da, probao sam i to mijenjat na hdd, sve moguce ali nista
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 7 se ne "dize"
Evo ovako, znaci windows je completely broken, moram novi stavit ali problem je taj sto mi ne zeli bootat sa cd-a
12 godina
Windows 7 se ne "dize"

A poruka koju prikazuje je?

Ovako na prvo, probaj drugi dvd.

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 se ne "dize"

Ovog puta za svaki slucaj napravi triple boot. Stavi win 8, win 7, vistu a mozda i XP za svaki slucaj, pa se opet cudi kad se ni jedan od njih ne bude htio pokrenuti.

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 se ne "dize"

Čudan problem. Meni se uvijek diže.

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Windows 7 se ne "dize"

reinstall win

16 godina
Windows 7 se ne "dize"

Windows 7 i Windows 8 u dual boot? Zašto neki ljudi uopće imaju računala? Za egzibicije? Moj savjet: Formatiraj sve i stavi Osmicu. Ko zna šta si ti zbrljao!

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 7 se ne "dize"
Stavio sam novi windows, osmica je uklonjena, bio sam je stavio samo da vidim kakva je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice