WD 500 gb problem?

poruka: 4
|
čitano: 997
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
WD 500 gb problem?

Evo ovako danas mi je krepao WD500GB ali sam ga uspio pokrenuti no nemogu niti jedan sistem sem win xp stavit na njega i na kraju nisam niti jedan stavio ostalo kako je stajalo i uštekao sam hdd od 40gb IDE ulaz i sada taj WD500GB sata II blokira hdd 40 gb maxtora nez kako da ostale podatke popržim jel blokira non stop a hdd sad pod hitno kupujem!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WD 500 gb problem?

mislim da ti je WD krepao... a ako hoces preuzet vazne podatke s njega, ako nemas ti, posudi od nekog externi hard i ukljuci ga.. on ce jednostavno zaobic OS.

I wish Life had an UNDO function...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: WD 500 gb problem?
jester kaže...

mislim da ti je WD krepao... a ako hoces preuzet vazne podatke s njega, ako nemas ti, posudi od nekog externi hard i ukljuci ga.. on ce jednostavno zaobic OS.

Ma evo stari reko da će mi u četvrtak kupit ovaj HDD to mi je da mogu radit a prva lova ide uzet od 500 il 640 giga mi hdd a on če se igrat s ovim mojim...

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina
protjeran
WD 500 gb problem?

WTF? evo sada sam ostavio hard od 80gb upaljen na njemu je win 7 i išo vidit hoće radit ono ja uštekam wd 500gb ono očita ga sve ljepo ali sistem neču na njega stavljat nego če bit na ovom od 80 a kad uzmem sata 250 il 160gb onda ču na manji stavit sistem a ovaj skladište sretan ko nova godina! i nevjerovatnom brzinom kopira fajlove s ovoga od 80 na 500 oko 45-46mb/s a prije je jedva išo 25 a sad leti

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice