Evo ovako danas mi je krepao WD500GB ali sam ga uspio pokrenuti no nemogu niti jedan sistem sem win xp stavit na njega i na kraju nisam niti jedan stavio ostalo kako je stajalo i uštekao sam hdd od 40gb IDE ulaz i sada taj WD500GB sata II blokira hdd 40 gb maxtora nez kako da ostale podatke popržim jel blokira non stop a hdd sad pod hitno kupujem!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da ti je WD krepao... a ako hoces preuzet vazne podatke s njega, ako nemas ti, posudi od nekog externi hard i ukljuci ga.. on ce jednostavno zaobic OS.
mislim da ti je WD krepao... a ako hoces preuzet vazne podatke s njega, ako nemas ti, posudi od nekog externi hard i ukljuci ga.. on ce jednostavno zaobic OS.
Ma evo stari reko da će mi u četvrtak kupit ovaj HDD to mi je da mogu radit a prva lova ide uzet od 500 il 640 giga mi hdd a on če se igrat s ovim mojim...
WTF? evo sada sam ostavio hard od 80gb upaljen na njemu je win 7 i išo vidit hoće radit ono ja uštekam wd 500gb ono očita ga sve ljepo ali sistem neču na njega stavljat nego če bit na ovom od 80 a kad uzmem sata 250 il 160gb onda ču na manji stavit sistem a ovaj skladište sretan ko nova godina! i nevjerovatnom brzinom kopira fajlove s ovoga od 80 na 500 oko 45-46mb/s a prije je jedva išo 25 a sad leti