Volan problem (Ps to usb adapter)

poruka: 7
|
čitano: 3.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ps to usb volan problem

Nabavio sam adapter ps/ps2 to usb i prištekam svoj psx volan (PS Micro Wheel 2 PS 148 http://www.tech-inno.com/products/image3effd630a393f.jpg ) i kada počnem igrati need for speed most wanted auto mi automatski sreće desno dok je nisam dotaknuo volan a kada skrenem lijevo onda auto dođe u početnu poziciju. Isto je tako i u meniju. Ako neko možda zna kako to ispravit jeli problem u volanu ili u igri i jel se to da nekako podesit ( probao sam to podesit u igri )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

možda je problem u kalibraciji tamo ideš u control panel, game controlers itd.

tak sam ja imal jedan joystick na gameport i nikak ga nisam mogao namjestit isto je stalno u igri lik bježao lijevo a kad bi išao desno bi samo stao, i za moojega nije bilo nade

SF-SN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Volan problem (Ps to usb adapter)
Diplomirani pješak kaže...

možda je problem u kalibraciji tamo ideš u control panel, game controlers itd.

tak sam ja imal jedan joystick na gameport i nikak ga nisam mogao namjestit isto je stalno u igri lik bježao lijevo a kad bi išao desno bi samo stao, i za moojega nije bilo nade

Hvala, probat ću al nadam se da ce za mog bit nade

16 godina
neaktivan

Jel mi neko može dati neki link s uputama ili mi reč kako da podesim kalibraciju jer ja u control panelu u joystick setings sam pokuso nešto podesit al ništa mi neće napravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Problem je u kalibraciji ali nemogu nikako to podesit. kliknem adjust i mičem volan i on je podešen u desnu stranu ali neznam kako da ga stavim u sredinu. Pomoć!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kalibracija nije uobičajna kao što piše na uputama na internetu nego izgleda drukčije i nzm kako to podesit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a neznam, ja sam za 5 rođendan dobio joystick za tada popularnu igricu claw i nikako ga nismo mogli namjestit i 8 godina smo ga pokušavali namjestit, stalno, sve dok nisam dobio komp bez game porta

SF-SN !!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 20:28 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice