Nabavio sam adapter ps/ps2 to usb i prištekam svoj psx volan (PS Micro Wheel 2 PS 148 http://www.tech-inno.com/products/image3effd630a393f.jpg ) i kada počnem igrati need for speed most wanted auto mi automatski sreće desno dok je nisam dotaknuo volan a kada skrenem lijevo onda auto dođe u početnu poziciju. Isto je tako i u meniju. Ako neko možda zna kako to ispravit jeli problem u volanu ili u igri i jel se to da nekako podesit ( probao sam to podesit u igri )
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
možda je problem u kalibraciji tamo ideš u control panel, game controlers itd.
tak sam ja imal jedan joystick na gameport i nikak ga nisam mogao namjestit isto je stalno u igri lik bježao lijevo a kad bi išao desno bi samo stao, i za moojega nije bilo nade
možda je problem u kalibraciji tamo ideš u control panel, game controlers itd.
tak sam ja imal jedan joystick na gameport i nikak ga nisam mogao namjestit isto je stalno u igri lik bježao lijevo a kad bi išao desno bi samo stao, i za moojega nije bilo nade
Hvala, probat ću al nadam se da ce za mog bit nade
Jel mi neko može dati neki link s uputama ili mi reč kako da podesim kalibraciju jer ja u control panelu u joystick setings sam pokuso nešto podesit al ništa mi neće napravit
Problem je u kalibraciji ali nemogu nikako to podesit. kliknem adjust i mičem volan i on je podešen u desnu stranu ali neznam kako da ga stavim u sredinu. Pomoć!
kalibracija nije uobičajna kao što piše na uputama na internetu nego izgleda drukčije i nzm kako to podesit
a neznam, ja sam za 5 rođendan dobio joystick za tada popularnu igricu claw i nikako ga nismo mogli namjestit i 8 godina smo ga pokušavali namjestit, stalno, sve dok nisam dobio komp bez game porta