VGA brzina ventilatora

poruka: 13
|
čitano: 2.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
VGA brzina ventilatora

Da li je u glupim Nvidijinim driverima moguće naštimati da se pri pokretanju računala ventilator na GPU odmah vrti na 55% umjesto dosadašnjih 40%. Ono s profilima me ne zanima,jer pri svakom pokretanju windowsa moram nanovo učitavati profil koji sam napravio?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VGA brzina ventilatora

Svi imate ATI-jeve kartice pa niko ne zna?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VGA brzina ventilatora

za regulaciju brzine ventilatora koristiš programe kao msi afterburner koji je moja preporuka,imaš  mogucnost namijestanja automatske regulacije,poigraj se malo s njime,mislim da imas i na youtube tutorial.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VGA brzina ventilatora

Probaj sa Riva Tuner programom, tamo možeš namjestit da ti se prilikom pokretanja windowsa vent. konstantno vrti na željenom postotku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: VGA brzina ventilatora
Balvan8 kaže...

Probaj sa Riva Tuner programom, tamo možeš namjestit da ti se prilikom pokretanja windowsa vent. konstantno vrti na željenom postotku.

afterburner je u stvari novija,ljepša,bolja i jedostavnija verzija rivatunera ;).

16 godina
VGA brzina ventilatora

Ja koristim NTune što se integrira u drivere. Kad napravim profil s brzinom ventilatora koju želim,pita me da li želim da se te postavke učitaju i kod slijedećeg podizanja windowsa. To uredno potvrdim,ali kod slijedećeg startup-a opet učita defaultne postavke i ventilator na 40%.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackMoon kaže...

Ja koristim NTune što se integrira u drivere. Kad napravim profil s brzinom ventilatora koju želim,pita me da li želim da se te postavke učitaju i kod slijedećeg podizanja windowsa. To uredno potvrdim,ali kod slijedećeg startup-a opet učita defaultne postavke i ventilator na 40%.

oćito da nije dobar program ili nesto krivo radis,kao što rekoh,msi afterburner ;).

16 godina
VGA brzina ventilatora

Provati ću a evo,vidim po Forumima da je nTune katastrofa od programa!

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
VGA brzina ventilatora

MSI Afterburner mi je skoro zapalio kartcu. Dva dana radio dobro a danas overklokao karticu sam od sebe. Temo GPU-a bila 98°C a vent na 100%. Spasio me beep koji me upozorio na pregrijavanje. Kakav je ovo polusoftver?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VGA brzina ventilatora

nije polusoftver, ja u 3 godine korištenja i clockanja grafulje nikad nisam imao problema s njim

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

afterburner je u stvari novija,ljepša,bolja i jedostavnija verzija rivatunera ;).

Definitivno oku ugodnija verzija i jednostavnija no nije nužno bolja ako je jednostavnija. Koliko se sjećam Rivatuner je ima više opcija za tvikanje i te spike, bio je prilagođeniji advanced korisnicima.

14 godina
VGA brzina ventilatora

No way. RivaTuner je puuuuno napredniji program. Puno. I kompliciraniji za korištenje. Sa RivaTunerom su se otključavale nekadašnje GF 6600 kartice u 6800.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}

2 0 hvala 0
16 godina
VGA brzina ventilatora

Meni treba samo da mi regulira brzinu ventilatora u odnosu na temperaturu. I to savršeno radi. Ali ne znam zašto ove neželjene posljedice?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice