Ventilator od procesora

poruka: 7
|
čitano: 3.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ventilator od procesora

to je normalno kod starosti. odu lezajevi. ili se nastavi koristit sa njim sve dok vrti ili pronadji nesto povoljno za zamjenu.

izbjegavaj to lupkanje po kucistu radi hard disca. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Re: Ventilator od procesora

je do toga, otisao ti je lezaj na ventu, stavi drugi vent i to je to, jednostavnije nemoze

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...

Molim pomoć.Kada palim računalo ono se pali normalno ali vent od procesora se jako čuje i ronda dosta.To traje minutu do dvije i onda se smiri i komp radi normalno.Kada je upaljen može raditi i nekoliko dana bez problema.Taj zvuk se čuje samo kod paljenja kompa.Računalo redovito čistim tako da nije do toga.Nekad malo lupim sa strane kučišta i odmah taj zvuk prestane.

pusti ti puhalo od proca.

pazi da ti nije taj zvuk iz napajanja. [malo ronda, komp se zagrije pa stane]

a ako zaista je kao mlincic za kavu;

raskopaj proc. odvoji plastiku od metala, pocisti pa slozi nazad.

i, kupi nove serafe za ventilatore da ih ponovo fiksiras kako trebaju biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ventilator od procesora

Jedno pitanje za bas iskusne poznavaoce racunara,treba mi pomoc molim? dakle jel mogu da skinem ventilator na procesoru i da li racunar onda moze raditi normalno, posto mi je napajanje novo a ventilator na procesoru slabo hladi, da li postoji mogucnost  kada skinem ventilator na procesoru da ventillator od napajanja bolje hladi procesor jer, kada skinem stranu kucista prosesor mi se dosta manje grije, a ovako se mnogo grije narocito u igrama? brz odgovor molim ,hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina

Ne , nikada jer bude radio minutu ili dve.

http://www.youtube.com/glodalica
9 godina
neaktivan

Hlađenje pod ovabezno instalirati.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nema smisla pokretati računalo sa procesorom bez hladnjaka na njemu. Raditi će ti par sekundi. U najboljem slučaju će se aktivirati zaštita i računalo će se ugasiti. U najgorem slučaju neće se aktivirati zaštita i procesor će pregorjeti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice