Upgrade starine,prijedlozi!

poruka: 6
|
čitano: 896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav,ljudi!

Imam Asus-ovu matičnu P4V800D-X i tio bi znati šta vi mislite koji procesor,grafičku i memoriju bi triba/moga kupit da izvučen maksimum iz nje....

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbolje to prodaj i kupi novu MBO,jer nećeš puno postići sa ovim.Nisi naveo za što bi bio taj komp,ako je za igre-odustani.Uložit ćeš puno novca,a nebuš dobio bog-zna-kaj(govorim iz iskustva,do prije par mjeseci i ja sam se nadao nešto napraviti iz takvih kombinacija,al sam nakon dosta uloženog novca odustao,jer je to neisplativo).Ako bi ti komp bio za internet i neke sitne aplikacije onda je ok(znači dobar je za ništa zahtjevno)...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Upgrade starine,prijedlozi!

Ma mislio san da bi možda nekako moga izvuc maksimum iz nje pa radit video obradu,ali nista od toga...Samo su me zanimala iskustva ostalih.Hvala na savjetu.
Iako će teško neko kupit ovo...

16 godina
neaktivan

Za obradu je pogotovo slabo,ak ne prodaš ima otvorena tema za darivanje komponenti za slaganje PC za siromašne(nadamo se da bi akcija trebala uspijeti ako se dogovore detalji),akoju ne prodaš naravno...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Upgrade starine,prijedlozi!

To je dobro...iman još nekih komponenti,starih i u kvaru,pa bi sve darova ako nekome more koristit.

17 godina
neaktivan

Inače najjači CPU za tu MBO ti je Intel Pentium 4 (oko 3 Ghz -  Prescott), 4 GB RAM-a (DDR PC3200). Mogo bi stavi i neki SATA hard, a što se tiče grafičke imaš tema na ovom forumu ( PCI Express x 16 radi samo u x4 modu).

Koliko se to isplati, veliko je pitanje, mada bi mnogi danas bili sretni da imaju i takav komp u kući.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice