Trza sve živo komp usporen itd itd??

poruka: 18
|
čitano: 4.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz

Jš jednu temu otvoram kako bi mi netko pomogao,naime fotumaši su rekli da ej u pitanju pregrijavanje procesora što i ja mislim da je a sada ja odnio u servis oni kažu ništa sve je u redu srušili su windows i ja danas instalirao internet kad ono i bubble spinner b+nlokaje miš nekad zna blokavati sporo se stranice otvaraju it itd...a najgore mi je što ne mogu igrati igre razne kao i moji prijatelji s lošijim konfiguracijama.Probao sam i instalirati najlošiju igru ni ta nije noirmalno radila na naslabijim detaljima:..A u servisu kažu SVE JE U REDU??

a sad o čemu se radi kupljen je komp prije mjeses dana mjesec ipo najdalje(pogledajte moj pc)i sve blokaje ali ja mislim da nebi smjelo jer mojim frendovima to ne blokaje ista ista igra,s istim crackon,ista piratska igra,sve isto??

Molim Vas POMOć jer stvarno enz u čemu je riječ, kad su i u servisu rekli sve je okej!

Ja mislim da bi buble spnner na facebooku trebao raditi normalno sa moji komponentima??

Hitna Pomoć!?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 14:31 (Ludak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Unninstaliraj drivere od grafičke, restartaj comp, stavi najnovije (9.12 hotfix december 15) i opet restart.

I da isključi si C1 i EIST u biosu. Ja sam kod svog phenoma primjetio da kada mi radi C&Q da mi igrice svaku sekundu trznu s čime je nemoguće igrat, mislim on mi je i dalje uključen,ali samo u 2D kada mislim igrat igrice pod power options stavim na high performance(7) / office-desk ili always on(xp) i onda C&Q više neradi dok nestavim opet na balanced ili ono ispod balanced(7) / max battery ili presentation,laptop,minimal power management (xp)

Sumnjam da je napajanje krivo, koje imaš btw? (i marku navedi)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

2 puta? Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 14:41 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trza sve živo komp usporen itd itd??
Hyperion kaže...

2 puta? Neodlučan

neznam koje napajanje imam,nisam mogao odma odigrati jer vako sporo se otvaraju stranice!!Gdje mogu vidjeti koje napajanje imam?Da je u tome riječ zar mi nebi to rekli na servisu?

18 godina
Ludak kaže...

Pozz

Jš jednu temu otvoram kako bi mi netko pomogao,naime fotumaši su rekli da ej u pitanju pregrijavanje procesora što i ja mislim da je a sada ja odnio u servis oni kažu ništa sve je u redu srušili su windows i ja danas instalirao internet kad ono i bubble spinner b+nlokaje miš nekad zna blokavati sporo se stranice otvaraju it itd...a najgore mi je što ne mogu igrati igre razne kao i moji prijatelji s lošijim konfiguracijama.Probao sam i instalirati najlošiju igru ni ta nije noirmalno radila na naslabijim detaljima:..A u servisu kažu SVE JE U REDU??

a sad o čemu se radi kupljen je komp prije mjeses dana mjesec ipo najdalje(pogledajte moj pc)i sve blokaje ali ja mislim da nebi smjelo jer mojim frendovima to ne blokaje ista ista igra,s istim crackon,ista piratska igra,sve isto??

Molim Vas POMOć jer stvarno enz u čemu je riječ, kad su i u servisu rekli sve je okej!

Ja mislim da bi buble spnner na facebooku trebao raditi normalno sa moji komponentima??

Hitna Pomoć!?

Hvala!

Provjeri sad opet temperature pa postavi sliku na forum jer prije ti se pregrijaval proc itekak skini No Install 32 bit verziju. Valjda su promjenili pastu ili namjestili hladnjak kak spada a kaj je s novim hladnjakom jesu ga stavili mozda.Nevinašce

http://www.cpuid.com/hwmonitor.php

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Ludak kaže...

Pozz

Hitna Pomoć!?

Hvala!

Provjeri sad opet temperature pa postavi sliku na forum jer prije ti se pregrijaval proc itekak skini No Install 32 bit verziju. Valjda su promjenili pastu ili namjestili hladnjak kak spada a kaj je s novim hladnjakom jesu ga stavili mozda.Nevinašce

http://www.cpuid.com/hwmonitor.php

Nisu ništa rekli što su radili i to ja sam ih pitao oni su rekli sve je u redu samo smo windows ponovno instalirali ali da je i prije bilo sve u redu da sve sada niormalno rai...Naravno oni nisu igru probali

EVO slike

17 godina
neaktivan

To su odlične temperature za idle.

Eh napajanje možeš vidjeti tako da skineš stranicu od kućišta i pročitaš sa njega šta piše ili pogledaš na računu od kompjutera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Eh napajanje možeš vidjeti tako da skineš stranicu od kućišta i pročitaš sa njega šta piše ili pogledaš na računu od kompjutera.

Npajanje sa kučisten linworld 321 460W

17 godina
neaktivan

To napajnaje nemože ni usisavač upalit a kak onda tek komp radi. To je najlošije napajnje koje možeš kupit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 15:09 (zeroname).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

To napajnaje nemože ni usisavač upalit a kak onda tek komp radi. To je najlošije napajnje koje možeš kupit.

Malo pretjeruješ.

Može to vuć njegovu konfu bez problema.

16 godina
neaktivan

skupi 300kn i plati u servisu da ti podese komp kako bi vrtio igre u rangu svoje konfiguracije

ako to ne uspiju, moraju ga prihvatit kao "neispravnog"

0 0 hvala 0
18 godina
Ludak kaže...
Hyperion kaže...

Npajanje sa kučisten linworld 321 460W

Sad su ti ok temperatre da a prije ti je u Idle bio 60 i jos si imal problema s procesom nekim koji ti je stano trosil 50% procesora. Izgleda da te opet muci neki proces samo da nisu oni poznati problemi s driverima ili grafom tom HD 4850 zbog koje se ljudima dizala kosa na glavi.Belji se To napajanje ima oznaku 460W ali je vrlo daleko od tih specifikacija  uglavnom ima negdje 260W na 12V naponu ili malo vise a i naponi na njemu bas nisu stabilni pod opterecenjem uglavnom lose napajanje.Nevinašce

16 godina
neaktivan

Što da radim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to sto navodis nema veze s napajanjem

moze biti verzija drivera kod atija opce poznato-probaj drugu verziju

ili ram u banani-provjeri s memtestom

ili bios resetiraj--update-aj

ili softwerski nesto kao advance system care-ispravice krive postavke

ili trojan remover ako se radi o procesu--pa ti zdere ram kad pokreces aplikacije

nije to problem ,malo se poigraj i rjesit ces jer je problem stalno prisutan pa ces vidjeti u cemu je problem

servis ko servis uvjek pametovanje ,svi su takvi a blage veze nemaju

frendu je frajer puhnuo u vent na procesoru i rekao da se ne pregrijava jer vent vrti i tako komp nosa vec godinu dana u servis

i kao poprave ga svaki put

firula
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 18:25 (firula).
16 godina
neaktivan

kako cu provjeriti 4gb of ram???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

INstalirao ponovno 2 puta windowse i opet mi trza prvao sam i windows vistu i windwos 7 i windows xp na svima isto

MOLIM vas mi pomognite kako da rješim ovaj problem jer sam stvarno željan igre ine želim da mi opet bude kao sa starim kompom!!

MOLIM VAS

HVALA ako pomognete!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

matična je vjerojatno u banani. napajanje je vjerojatno ok jer bi se inače komp gasio. probaj još vidit kaj memtest kaže. ak je to novi komp pozovi se na garanciju i nek ti daju novi

16 godina
neaktivan

vrati ga pod garancijom ti je to ti je najbolje rijesenje dobices novi ......pozdrav

amir sivac

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice