Pozz
Jš jednu temu otvoram kako bi mi netko pomogao,naime fotumaši su rekli da ej u pitanju pregrijavanje procesora što i ja mislim da je a sada ja odnio u servis oni kažu ništa sve je u redu srušili su windows i ja danas instalirao internet kad ono i bubble spinner b+nlokaje miš nekad zna blokavati sporo se stranice otvaraju it itd...a najgore mi je što ne mogu igrati igre razne kao i moji prijatelji s lošijim konfiguracijama.Probao sam i instalirati najlošiju igru ni ta nije noirmalno radila na naslabijim detaljima:..A u servisu kažu SVE JE U REDU??
a sad o čemu se radi kupljen je komp prije mjeses dana mjesec ipo najdalje(pogledajte moj pc)i sve blokaje ali ja mislim da nebi smjelo jer mojim frendovima to ne blokaje ista ista igra,s istim crackon,ista piratska igra,sve isto??
Molim Vas POMOć jer stvarno enz u čemu je riječ, kad su i u servisu rekli sve je okej!
Ja mislim da bi buble spnner na facebooku trebao raditi normalno sa moji komponentima??
Hitna Pomoć!?
Hvala!

To napajanje ima oznaku 460W ali je vrlo daleko od tih specifikacija uglavnom ima negdje 260W na 12V naponu ili malo vise a i naponi na njemu bas nisu stabilni pod opterecenjem uglavnom lose napajanje.