Trojan virus zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 5.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Trojan virus

Imam microsoft security essentials, 
stavila sam mu opciju da skenira racunalo , sve je bilo crveno i ispisao mi je Trojan downloader...
To bi znacilo da imam virus??
Sad sam ponovno stavila da skenira, vise ne pise trojan...
Ali ja sam svejedno zabrinuta,
htjela sam preko softonica skinuti trojan remove, medutim nece mi skinuti...
Probala sam jos neke programe skidati i uopce nece nista skidat...
Sta se desava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trojan virus

Pokreni računalo u safe modu, skini te programe koje si htjela, skeniraj, izbriši.. Preporučio bih ti besplatni Avast za antivirus. :)

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trojan virus

ej, uspjela sam skinuti trojan remover, bar mislim da jesam, sad me pita da odobrim extracking files, sta to znaci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trojan virus

Kad se nešto instalira većinom se extracta iz nekog kompresiranog file-a, tako da bi se installeru smanjila veličina. Uglavnom to bi trebao biti samo proces u instaliranju..

Kako god bilo, svejedno bih ti preporučio da uklanjanje virusa radiš iz safe moda.

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 0 hvala 0
17 godina
Trojan virus

Nikakav Trojan remover ti ne treba, ovi alati ti trebaju:

1. Malwarebytes Anti-Malware

2. HitmanPro

3. AdwCleaner

4. RogueKiller

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trojan virus

Skinula ovaj 1. na tvom popisu, skenira nijo jos zavrsio, do sad je nasao 17zaraza...
Znaci da po redu prodem sa svih tih 4 programa protiv virusa ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:12 (huskybucka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trojan virus

Tako je. U svakome puni scan sa uklanjanjem svega sto nadju.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Trojan virus

Bok svima, nov sam na forumu, prijavio sam se da naucim sto je vise moguce o racunalima i pratio sam ovaj forum neznam ni ja kada prvi put ima par godina, uglavnom ne zelim otvarati novu temu pa cu ovdje iznijeti svoj slucaj, nadam se da necu dobit neku kaznu, oba dvije teme gvu trojan su zakljucane, evo sto je bilo, srusen je sistem na kompu prije 2 dana i stavljena windows 7 ultra, i nesto sam gledao na njemu, kad primjetim da mi je otvoren prozor jos jedan na kojem nesto o policiji, i ja kliknem kad ono pise vas kompjuter je blokiran nekakva kazna vamo tamo, nije mi se dalo citati, i ja da ugasim stranicu, a stranica mi izbaci leave this page, stay on page, i ja sam morao kliknuti 5 puta leve this page da bih ju ugasio, proguglam malo da vidim sta je, i onda vidim da je to onaj stari virus koji hoce da uplatite novac, i nastavim citati pise da se radi o gvu trojan, i odem na temu od 24sata, i tamo vidim da je tema stara 2 godine, i oni hoce da skinem 2spyhunter, i ja uglavnom sam u to vrijeme imao i sad imam bitdefender total security 2014, da napomenem da komp nije stekao ni malo, i ja skeniram prvo sa bit defender total security, nadje 9 infected file, ali su samo bili coookies, i obrise on to, resetiram komp, radi sve super, i skeniram ponovno, i ne nadje nista, instaliram taj 2spyware hunter, on nadje 73 threats, i onda citam na netu da taj program i nije nesto, i da nadje nevazne gluposti, obrisem ga, stavim malwarebytes anty malware, custom scan izaberem sve, i ne nadje nista, komp radi i dalje super, instaliram winoptimezer 11 i ccleaner profesional, i ocistim komp da se osiguram, instaliram ponovno taj spy2hunter i nadje mi samo 2 threats, i vidim da nijedan od tih threats nije ni trojan ni worm ni nista, zaboravio sam sta je pisalo pod te dvije threats, obrisem ponovno spy hunter, i eto vrag mi ne da mira, danas instalim super anty spyware free da se osiguram, ocistim komp sa ccleanerom i winoptimizerom updateam sva tri programa ( bitdefender, malwarebytes i super anty spyware) skeniram full system scan sa sva tri programa, nijedan nije nasao nista.

one click winoptimizer 11

ccleaner profesional

oba dva su trial tako da cu ili morati nabaviti kljuc winoptimizer istice za 40 dana a ccleaner za 14

a ova tri programa koristim za viruse i ostalu gamad

bitdefender total security 2014

malwarebytes anty malware

superanty spyware free

I sad pitanje za iskusne informaticare, imam li razloga da se bojim ili mi je komp cist, i dali da osavim ovih 5 programa, ja se ne kuzim dali se podudaraju ili ne, jer nisam iskusan u tome, komp je malo sporiji nego kad je dosao ali je to normalno jer su instalirani programi barem ja tako mislim, ovo su programi koje imam?

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Trojan virus

sta da pitam u toj temi ili da cijeli ovaj moj prijasnji slucaj copy paste tamo, jer napisao sam opsirno da ljudi shvate.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Trojan virus
Marinkoxxx kaže...

sta da pitam u toj temi ili da cijeli ovaj moj prijasnji slucaj copy paste tamo, jer napisao sam opsirno da ljudi shvate.

Cijeli post kopiraj u onu temu 

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Re: Trojan virus
Marinkoxxx kaže...

Bok svima, nov sam na forumu, prijavio sam se da naucim sto je vise moguce o racunalima i pratio sam ovaj forum neznam ni ja kada prvi put ima par godina, uglavnom ne zelim otvarati novu temu pa cu ovdje iznijeti svoj slucaj, nadam se da necu dobit neku kaznu, oba dvije teme gvu trojan su zakljucane, evo sto je bilo, srusen je sistem na kompu prije 2 dana i stavljena windows 7 ultra, i nesto sam gledao na njemu, kad primjetim da mi je otvoren prozor jos jedan na kojem nesto o policiji, i ja kliknem kad ono pise vas kompjuter je blokiran nekakva kazna vamo tamo, nije mi se dalo citati, i ja da ugasim stranicu, a stranica mi izbaci leave this page, stay on page, i ja sam morao kliknuti 5 puta leve this page da bih ju ugasio, proguglam malo da vidim sta je, i onda vidim da je to onaj stari virus koji hoce da uplatite novac, i nastavim citati pise da se radi o gvu trojan, i odem na temu od 24sata, i tamo vidim da je tema stara 2 godine, i oni hoce da skinem 2spyhunter, i ja uglavnom sam u to vrijeme imao i sad imam bitdefender total security 2014, da napomenem da komp nije stekao ni malo, i ja skeniram prvo sa bit defender total security, nadje 9 infected file, ali su samo bili coookies, i obrise on to, resetiram komp, radi sve super, i skeniram ponovno, i ne nadje nista, instaliram taj 2spyware hunter, on nadje 73 threats, i onda citam na netu da taj program i nije nesto, i da nadje nevazne gluposti, obrisem ga, stavim malwarebytes anty malware, custom scan izaberem sve, i ne nadje nista, komp radi i dalje super, instaliram winoptimezer 11 i ccleaner profesional, i ocistim komp da se osiguram, instaliram ponovno taj spy2hunter i nadje mi samo 2 threats, i vidim da nijedan od tih threats nije ni trojan ni worm ni nista, zaboravio sam sta je pisalo pod te dvije threats, obrisem ponovno spy hunter, i eto vrag mi ne da mira, danas instalim super anty spyware free da se osiguram, ocistim komp sa ccleanerom i winoptimizerom updateam sva tri programa ( bitdefender, malwarebytes i super anty spyware) skeniram full system scan sa sva tri programa, nijedan nije nasao nista.

one click winoptimizer 11

ccleaner profesional

oba dva su trial tako da cu ili morati nabaviti kljuc winoptimizer istice za 40 dana a ccleaner za 14

a ova tri programa koristim za viruse i ostalu gamad

bitdefender total security 2014

malwarebytes anty malware

superanty spyware free

I sad pitanje za iskusne informaticare, imam li razloga da se bojim ili mi je komp cist, i dali da osavim ovih 5 programa, ja se ne kuzim dali se podudaraju ili ne, jer nisam iskusan u tome, komp je malo sporiji nego kad je dosao ali je to normalno jer su instalirani programi barem ja tako mislim, ovo su programi koje imam?

Pozdrav.

Ukoliko vam se otvorila stranica u nekom od internetskih preglednika i mogli ste je normalno zatvoriti, najvjerojatnije nije virus nego stranica kojoj je cilj bio zastrašti vas - ništa strašno. Da ste dobili pravi GVU Trojan odmah pri paljenju računala bi iskočila obavijest kako vam je računalo zaključano i to ne biste mogli zatvoriti. Za potuno ukljanjanje virusa najbolje je napraviti skeniranje računala sa 3 programa,a to su Malwarebytes Anti-Malware Free, HitmanPro (treba aktivirati TRIAL licencu za brisanje virusa) i Emsisoft Emergency Kit. Ova 3 programa su najbolja i najučinkovitija za brisanje virusa sa računala.

Usput, je li BitDefender Total Security 2014 orginal ili crackani antivirus? Ako je crackan predlažem da ga obrišete i postavite neki besplatni antivirusni program jer crackani antivirusi baš i nisu baš učinkoviti u detekciji virusa ali ok.

LP

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice