Treba mi brojac prometa(neki softver) jer mislim da moj ISP laze,sto mogu dokazat,uvjek uveca za 2 ili vise gb-ajta.HITNO MI JE!!!!!!
Trebam brojac internet prometa HITNO!
- poruka: 11
- |
- čitano: 14.857
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pokusaj DU METER, ali imas ispis spajanja na svojim korisnickim stranicama, nemoj zaboravit da tvoj promet nije samo download, nego moras pribrjit i upload, a njega se da skupit.
ma znam,razumijem se u to,ali mi uvjek povecaju....hvala puno
Mozda se neko drugi spaja na tvoj net pa krade??
Probaj Bit Meter,odličan je,meni je izvrsno poslužio dok nisam imao flat
http://download.cnet.com/BitMeter-2/3000-2381_4-10398686.html
Sve programe koje sam koristio (a koristio sam ih poprilično puno) su se razlikovali sa famoznim VIP-ovim računom koji mi je dolazio doma i na kojem je pisala potrošnja za prošli mjesec. Otprilike se razlikuju oko 200-300Mb pa svakako imaj to na umu!
A Networx ste zaboravili to je totalno najbolji program za pracenje potrosnje osim DU metera a da je potpuno besplatan i precizan.
ne kaci mi se nitko,potpuno sam zasticen od toga,ali mi isp laze,nisam jedini u ovoj situaciji,ali probat cu dokazat
To ja vec duze vremena takoder sumnjam za svog isp-a,nemislim da si lud ili slicno! Ja sam se sa time pomirio iako mi nije jasno zasto bi to radili!
Ja trebam nekakav program s kojim mogu provjeravati promet, ali da mi za njega netreba korisničko ime i zaporka za connectiranje. Nekakav program tipa da upišem IP adresu moga računala i vidim stanje.