Touchpad radi i ne radi!

poruka: 10
|
čitano: 9.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tauchpad radi i ne radi!

Na laptopu HP 6735b tauchpad radi i ne radi. Pokušao sam sa testiranjem memorije /F2/ i proradio je, radio neko vrijeme i sad opet ne radi.Pokušao sam ponovo testirati memoriju ali ne pomaže.Strelica radi ali se ne može otvoriti nijedan folder. Dali je u pitanju virus ili nešto drugo?.Ako je netko imao slično iskustvo neka mi pomogne!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tauchpad radi i ne radi!
TONI54 kaže...

Na laptopu HP 6735b tauchpad radi i ne radi. Pokušao sam sa testiranjem memorije /F2/ i proradio je, radio neko vrijeme i sad opet ne radi.Pokušao sam ponovo testirati memoriju ali ne pomaže.Strelica radi ali se ne može otvoriti nijedan folder. Dali je u pitanju virus ili nešto drugo?.Ako je netko imao slično iskustvo neka mi pomogne!

Da možda nije oštećen?

Mislim, gubi signal i to?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
TONI54 kaže...

Premalo detalja. Koji OS? Jesi stavio novije HP drivere baš za taj OS da specifični dijelovi laptopa rade kako treba (touchpad, kamera, Fn tipke)?

17 godina
neaktivan

OS Windows XP SP 3   i svi su drajveri uredno instalirani sa HP-ih stranica! Tauchpad je radio par dana uredno ali danas ništa!

17 godina
neaktivan
TONI54 kaže...

OS Windows XP SP 3   i svi su drajveri uredno instalirani sa HP-ih stranica! Tauchpad je radio par dana uredno ali danas ništa!

koliko je star laptop i s čim je skeniran?

17 godina
neaktivan
TONI54 kaže...

Najprije isprobaj System Restore na datum kad ti je sve radilo kako treba. Time ćeš uglavnom isključiti sumnju na drivere i greške u sustavu. Moguće je da si u međuvremenu nešto instalirao što ti je u konfliktu s tom komponentom koja sad ne radi.

Ako ni Restore ne pomaže, pročešljaj sustav anti-malware i sličnim alatima, počisti registry isto tako nekim alatima (CCleaner), restartaj Win, instaliraj opet HP drivere, restartaj Win.

Ako ni to ne proradi, nazovi HP servis, reci im model laptopa i pitaj za savjet, jer je moguće da tvoja serija ima takvih grešaka pa dečki obično znaju kako riješiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 11:28 (Faerdhur).
18 godina
neaktivan
Tauchpad radi i ne radi!

Imao sam identičan problem, a riješio sam ga instaliranjem najnovijih drivera, preuzetih sa Synapticsovih stranica, obzirom da su oni na HP-ovim često zastarjeli.

link za download

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tauchpad radi i ne radi!

probaj napravit registry repair s ovim programom..radi- pa ne radi..malo je neobično

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Puno hvala Mačak, skinuo sam drajvere i Touchpad radi! Također svima hvala koji su sudjelovali u temi!!!

17 godina
neaktivan
Touchpad radi i ne radi!
Na HP 6820s ne rade lijeva i desna tipka touchpada. Da li se tu što može napravit ili ih treba promijenit? OS je XP.
Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 11:59 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice