Tipkalo za reset switch

poruka: 8
|
čitano: 2.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
"Tipkalo" za reset switch

Pozdrav!
Mjenjao sam ventilatore na racunalu, i kada sam maknuo front panel ispale su mi zice iz reset switcha.

To mi se inace dogadalo zato sto je slabo napravljeno.

Ali kada sam isao vratiti nazad, puknula mi je mala nozica na koju ide zica.

Dali netko zna gdje ima za kupit to tipkalo ili sta je vec, imate izgled na slikama.

Hvala!

Sa nastavkom koji ide na kuciste Sa nastavkom koji ide na kuciste
Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: "Tipkalo" za reset switch
Svrzic kaže...

Pozdrav!
Mjenjao sam ventilatore na racunalu, i kada sam maknuo front panel ispale su mi zice iz reset switcha.

To mi se inace dogadalo zato sto je slabo napravljeno.

Ali kada sam isao vratiti nazad, puknula mi je mala nozica na koju ide zica.

Dali netko zna gdje ima za kupit to tipkalo ili sta je vec, imate izgled na slikama.

Hvala!

Imam ti ja za to dobiš badava. Daj adresu na PP pa ti pošaljem...

15 godina
Tipkalo za reset switch

Tipkalo za reset nemora biti ono za reset.I tipka za PWR ON ti moze posluziti za reset ako ju spojis na reset,nadi na nekom starom kucistu takvu.Oboje daju istu vrstu signala kompu,samo na jednom pise PWR ON a na drugome RST(reset) kako bi znao cemu koji sluzi kad ih spojis.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 21:00 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Tipkalo za reset switch
zoharbizo kaže...

Tipkalo za reset nemora biti ono za reset.I tipka za PWR ON ti moze posluziti za reset.Oboje daju istu vrstu signala kompu,samo na jednom pise PWR ON a na drugome RST(reset) kako bi znao cemu koji sluzi kad ih spojis.

Ma ja samo neznam dali je to tipkalo ili nekakva sklopka, a i power on mi je malo veći

16 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
zoharbizo kaže...

Tipkalo za reset nemora biti ono za reset.I tipka za PWR ON ti moze posluziti za reset.Oboje daju istu vrstu signala kompu,samo na jednom pise PWR ON a na drugome RST(reset) kako bi znao cemu koji sluzi kad ih spojis.

Ma ja samo neznam dali je to tipkalo ili nekakva sklopka, a i power on mi je malo veći

U stvari tipkalo ti je ista na power sw i reset. Samo onaj gumb makneš a tipkalo staviš drugi gumb  od power tak da je to isto. Samo gumb reset o power nisu iste.

15 godina
Nello kaže...
Svrzic kaže...
zoharbizo kaže...

U stvari tipkalo ti je ista na power sw i reset. Samo onaj gumb makneš a tipkalo staviš drugi gumb  od power tak da je to isto. Samo gumb reset o power nisu iste.

znam, ali kod mene je takva situacija da je power switch malo veci od reset switcha

14 godina
odjavljen
Tipkalo za reset switch

Pa zašto ti uopće treba sklopka za reset računala? Koliko ju uopće koristiš? Ako ti sustav zablokira resetiraš računalo preko power tipke

2 0 hvala 0
15 godina
formula1live kaže...

Pa zašto ti uopće treba sklopka za reset računala? Koliko ju uopće koristiš? Ako ti sustav zablokira resetiraš računalo preko power tipke

a neznam, hocu da sve radi :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice