Terratec EWS88MT

poruka: 1
|
čitano: 2.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Terratec EWS88MT zvucna kartica

Pozdrav. Nedavno sam uzeo terratec ews88mt zvucnu karticu, na oko mi se cinila dosta dobra za nismanje jer ima 8in/8out. Ali nakon sta sam je uzeo onda su nastali problemi. uspio sam je nekako namistit da dobijem zvuk iz nje, ali je nikako nemogu da namistim onaj breakout box na kojem je smjesteno tih 8in/8out kanala. Probao sam na windows xp, win7, ali opet isti problemi izbaciva mi prozorcic u kojem kaze "hardware not enabled properly. Please quit this application." te kada to ignoriram i pomaknem volume na analognim input-ima, onda izbaci gresku "Unknown error while talking the hardware. Please restart the machine." Kada napravim restart onda opet isti problemi. I u cubase5, kristal, i u jos nekom trecem programu (nesicam se kako se zove) za snimanje multichannel, mi ne registrira breakout box, kao da ga nema imam samo onaj jedan stereo input od integrirane zvucne, a onim 8 mono input-a sa breakout box-a nema ni traga ni glasa!!!

Ako je neko slucajn koristio ovu zvucnu karticu zamolio bih vas da mi pomognete. Hvala !!

(smao mi nemojte rec da instaliram drajvere ili da provjerim jesam li dobro ustekao box ili tako nesto, to radim vec zadnja 3 danan, skinuo sam milijun drivera za zvucnu UPOMOCCC !!!!!! )

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 17:15 (crash_owerride).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice