Stari PC steka ekran

poruka: 3
|
čitano: 879
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Stari PC steka ekran

Pozzz... ovako kupio sam neki stari PC i ovak osada je grafa unutra Ati Radeon VEW / TV -64 MB... i instalirao sam drivere neke koje sam nasao mislim da su ti pravi... kada pokrenem na youtube neki snimak onako kasni...  nije da steka nego bas kasni... i kada uhvati prozor od my computera recimo i on kasni kada ga ocu zadrmati onako... mislim povucem ga malo normalno ide i onda zakasni  onako naglo... dali je to do drivere ili do proca ili nesta trece :S Hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Stari PC steka ekran

Grafička je najvjerojatnije preslaba. Daj točno ime modela. I koji je procesor i koliko taj PC ima RAMa.

Zaboravi na youtube sa procom slabijim od 1ghz i manje od 256MB RAMa + slaba (<DX9) grafička. Pogotovo na Win7 ako si ga nekako nagurao tamo (1GB RAMa).

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 18:33 (Sum_of_all_fears).
13 godina
Re: Stari PC steka ekran

mislim da ima 1,80 i nesta sitno Ghz .... ima 512 MB rama... a grafa je onako kako sam i  reko... btw kada pokrenem film ok je ide... bez stekanja... ali opet ima problem.. kada pokrenem film sa bs playerom i i stisnem da mi pokaze bs player i premotam do nekog dijela i ocu da sakrijem player nemoze ostane ono crno kao i kada ocu da smanjim sliku " F "  i kada ponovo povecam ostane tako mala dafuq :S 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 20:23 (razermario).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice