Spajanje na net

poruka: 8
|
čitano: 731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Spajanje na net

E ovako.. na kompu sam spojen na internet preko wifia (imam onaj usb adapter),a na mobitelu mi ne lovi tu mrezu,pa me zanima mogu li se ja mobitelom ikako spojiti na tu mrezu?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Spajanje na net

Možeš pogledati connectify program koji ti omogućuje da s kompa dijeliš mrežu, a druga varijanta je nabavka nekog routera koji se može bežično spojiti na mrežu i onda imati mogućnost dijeljenja te mreže, može ih se naći za 200-300kn. No u drugom slučaju je bitna antena, ali vjerojatno bi se dala uzeti neka jača ako bi bilo potrebe.

11 godina
neaktivan

Taj connectify nije za xp :/   Postoji li mozda jos koji takav program a da je za xp?

12 godina

netreba nikakav program...za to da se kao i PC preko wifi spojiš na svoj kućni ruter...samo postavke u mobitelu od mreže uključi i preskaniraj mreže, odaberi svoju i kad traži tvoj pasword od rutera upišeš ga u mob. pa surfaj :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 19:31 (AF139).
11 godina
neaktivan

stvar je u tome da se spajam na susjedov net :D

12 godina

znači dao ti je pasword...pa ako može mali stick na PC onda može i smartfon :)

11 godina
neaktivan

nije mali stick nego neki siemens gigaset 108 :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 19:42 (JuraPerilek).
15 godina

Naravno da ne treba, ali napisao je u originalnom postu da preko wireless adaptera hvata signal dok na mobitelu ne hvata. Pretpostavka je da je signal preslab i nije u rasponu za mobilni uređaj. Osobno ne znam za alternativu connectifyu, možda netko napiše, ali možeš pokušati pronaći stariju verziju programa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 19:48 (Arto).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice