Poštovani !
Molim Vas za pomoć :
Ne mogu naći drajvere za stolno racunako thinkcentre MT-M 8171- CTO, orginal WIN XP Home Edition Version 2002 sp3. Prije nego sam napravio novo usnimavanje WIN procitao sam da je drajver za zvuk SoundMAX integrated digital audio to je pod drajver. Dok je pod zvuk tamo pisalo za zvučnik i mikrofon SoundMAX digital audio. Isto tako ne mogu nigdje naci drajvere za Ethernet Controller, Unknown Device i Video Controller ( VGA Compatibile )
Probao barem 30-ak drajvera i niti jedan ne radi jer ja trebam da kad uštekam slušalice da iskljućim zvučnik koji je na kućištu ili pak zvučnike koji su prikopćani na zvučnu ili kad su ukljućeni zvučnici na zvočnoj da iskljuće taj zvučnik na kućištu jer sad radim poreko ac97 samo da imam zvuka .
Pokusavao sam na milion načina i nije išlo ne znam više gdje i što kliknuti. Pokusao sam i sa Doktor Device i taj me negdje baci i opet nista. Molim Vas pomagajte da nadjem ove drajvere i da sve radi ko vurica.
Ovo sam procirao na lanu u p35-152-19w9 u kućištu
Dok CPU-Z očita ovo pod PROCESOR Intel pentium 4 630 (3.0oGhz ) ; Matična : IBM i pod model : IBM ; Chipset Intel i915p/i915G ; Soutbrifge: Intel 82801FB (ICH6), LPCIO : NS- PC8374L. BIOS : Brand IMB ; Version 2BKT48AUS ; Date: 10/02/205
OVO BI TREBALA BITI MATIČNA PLOĆA IBM (LGA775/PSC/TJS)