SAMSUNG SyncMaster 793DF problem

poruka: 5
|
čitano: 5.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Naime imam dva za mene jako iritantna problema jedan je uistinu iritantan dok je drugi podnošljiv (FYI).

Naime radi se o:

1. Na ekranu na rezoluciji 1024X768 i 1280X1024 mi se pojavljivaju poduplana slova i slike kao neke sjenke (sa desne strane se vidi obris ikona slova itd)

2. Pišti mi monitor sam od sebe randomly skroz ništa se ne čuji i on najednom počne onim visoko frekventnim tonom pištati...

1. mi je jako iritantan jer nemogu ponekad čitati,vidjeti sliku dobro,zeza me u igrama itd...

2. se može podnijet samo bonus ako se da sredit...

Monitor nije čišćen ni rastavljan zadnjih 6 mjeseci,a ovo mi se već dešava ima 5 mjeseci ali sad mi je prelilo čašu...

Molim vas pokušajte pomoć ljudovi!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: SAMSUNG SyncMaster 793DF problem

Servis ;)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
14 godina
neaktivan

Ma kakav vražji servis,nit ima garanciju nit ništ mislim ako se da ovako nekako ručno rješit ili da mi se da neki savjet bilo bi odlično ako se neda idem sam istraživati...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uđi u menu na monitoru i napravi degauss - demagnetiziraj monitor.

To ti možda pomogne.

15 godina
odjavljen
AbeDomeNuS kaže...

Ma kakav vražji servis,nit ima garanciju nit ništ mislim ako se da ovako nekako ručno rješit ili da mi se da neki savjet bilo bi odlično ako se neda idem sam istraživati...

Pa normalni servis... ko kad ti je nekada crknuo stari televizor... ne treba ti garancija za servis... to je stari CRT kojeg treba nanovo poštelati... ni degauss ni ništa ti neće pomoći...

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice