Rusenje browsera

poruka: 25
|
čitano: 8.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rusenje browsera

Naime, imam jos jedan problem....uvezi mog kompa je, to sam siguran ali nekuzim zasto, SVAKI browser mi se "ruši" malo malo, od mozille, google chrome, maxthon3, IE, IE9 SVEE !!!..........nemogu objasnit kako, imao sam prvo google chrome, dobro je sluzio neko vrijeme i onda mi se krenuo rusit iznova i iznova, nekada bi odjavljivanje s drustvenih stranica "trajalo" s tim rusenjima i do 3-4 minute, brzo bi se on ponovno pokrenuo no opet bi se srusio.......onda sam krenuo koristit mozillu, super, brz, fantastican, ima one "look-ove" itd. i sluzio super dok se i on nije krenuo rusit, onda sam vec zivce krenuo gubiti pa sam krenuo koristit CAK I internet explorer, no i on se ____________ (pogodite sta ??)odg. je = KRENUO RUSITI.......onda sam si instalirao internet explorer 9, dobar je, trenutno sam na njemu no naravno i on se nekada srusi :D.......izmedu dva internet explorera sam koristo maxthon3, po meni savrsen browser osim sto mi je zauzece procesora kod njega bilo ogromno xD, ali i on se rusio konstantno......POMOZITE KAKO GOD ZNATE sve moze pomoc jer stvarno gubim zivce bacio bi kantu kroz prozor......

btw. izvolite sliku sto je meni mozilla radila jako cesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Rusenje browsera
atom kaže...

Naime, imam jos jedan problem....uvezi mog kompa je, to sam siguran ali nekuzim zasto, SVAKI browser mi se "ruši" malo malo, od mozille, google chrome, maxthon3, IE, IE9 SVEE !!!..........nemogu objasnit kako, imao sam prvo google chrome, dobro je sluzio neko vrijeme i onda mi se krenuo rusit iznova i iznova, nekada bi odjavljivanje s drustvenih stranica "trajalo" s tim rusenjima i do 3-4 minute, brzo bi se on ponovno pokrenuo no opet bi se srusio.......onda sam krenuo koristit mozillu, super, brz, fantastican, ima one "look-ove" itd. i sluzio super dok se i on nije krenuo rusit, onda sam vec zivce krenuo gubiti pa sam krenuo koristit CAK I internet explorer, no i on se ____________ (pogodite sta ??)odg. je = KRENUO RUSITI.......onda sam si instalirao internet explorer 9, dobar je, trenutno sam na njemu no naravno i on se nekada srusi :D.......izmedu dva internet explorera sam koristo maxthon3, po meni savrsen browser osim sto mi je zauzece procesora kod njega bilo ogromno xD, ali i on se rusio konstantno......POMOZITE KAKO GOD ZNATE sve moze pomoc jer stvarno gubim zivce bacio bi kantu kroz prozor......

btw. izvolite sliku sto je meni mozilla radila jako cesto

Ako te ruši bilo koji preglednik, vjerovatno ti je zaražen virus, za početak skeniraj sa Malwarebytes da utvrdiš da nema virusa, onda skeniraš sa Avirom da utvrdiš da nema virusa. Drugo moguć problemi sa Flash playerom koji zna rušit te smrzavanje kod učitavanje stranice.

Treće, dali je konekcija dobar? Moguć je u mreži ima problema pa se nekad zna izbacit iz mreže (kao tipa da niste spojeni na internet).

15 godina
neaktivan
Rusenje browsera

stavit cu sad evo preko noci nek provjeri viruse, a sto se tice konekcije.....imam normalan siemens gigaset ruter, spojev zicano s kompom, uvjek ja interneta imam, ali to me rusenje prca u mozak......
flash player nije, on me nikad nije zafrkavo, sve mi uvjek prikaze imam sve update up to date itd....
msm da virus nije posto skeniram "redovito", bi li mogao dati jos neki prijedlog ukoliko nista od ovoga nije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako, skenirao s Malwarebyte s iii nema kod njega virusa, na Tnod-u mi je nasao 2 virusa, a aviru nemam, dali je potrebno i njom skenirati ? 

flash player imam novi, maloprije ga skino i instaliro

a to uvezi interneta, to mi nikad ne prikaze, net mi je uredu
pa vidjet cu hoce li se i danas rusit hvala  

16 godina
protjeran
možda da još probaš proskenirat s sas-om portable?
HDZ = SDP
17 godina
neaktivan
atom kaže...

ovako, skenirao s Malwarebyte s iii nema kod njega virusa, na Tnod-u mi je nasao 2 virusa, a aviru nemam, dali je potrebno i njom skenirati ? 

Jel taj Tnod slučajno program koji ti automatski skida piratske licence za nod?

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
atom kaže...

Da,to je to.Odmah miči TNod i NOD32(ako ne misliš za njega platit licencu) i stavi Microsoft Security Essentials.

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
15 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
F1-IVO kaže...
atom kaže...

Da,to je to.Odmah miči TNod i NOD32(ako ne misliš za njega platit licencu) i stavi Microsoft Security Essentials.

ljudi, meni treba pomoc oko browsera ne antivirusa xD......

17 godina
neaktivan
atom kaže...

Čini mi se da ti je taj Tnod skinuo još nešto osim kvazi licence za antivirus.

Skini Avast free i naštimaj boot scan a istop tako preskeniraj MBAM-om i to full scan.

Meni se davno FF rušio zbog nekog crvića. Jednostavno bi mi browser zablesirao i srušio se.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
atom kaže...

Skini Avast free i naštimaj boot scan a istop tako preskeniraj MBAM-om i to full scan.

Meni se davno FF rušio zbog nekog crvića. Jednostavno bi mi browser zablesirao i srušio se.

budem, hvala ;) 

15 godina
neaktivan
atom kaže...
F1-IVO kaže...
atom kaže...

budem, hvala ;) 

jesam i sa avirom skeniro, naso je hrpu virusa xD......kako to, da jedan antivirus nade 1 virus  drugi nade njih 28 ???????? 

16 godina
protjeran
pojasni malo. s kojim av-om si našao 1, a s kojim 28?
HDZ = SDP
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
pojasni malo. s kojim av-om si našao 1, a s kojim 28?

win defender mi je nasao 3.......nakon njega mi je nod nasao 1......nakon njega mi je avira nasla 28-29 haha.....WTF ??!?!?!?
u razmaku od 1 dan......  

16 godina
protjeran
win defender isključi ako imaš 7.
nod baci taj na oranju ne bi zemlje naš'o.
avira je ok, ja imam avast i on je ok zaraza 0.
povremeno scan s MBAM ili SAS eventualno.
HDZ = SDP
16 godina
neaktivan
Rusenje browsera

ne vidim razlog zašto ne skineš eset smart security koji ima sve u sebi i upariš sa tnod....ja imam tako i imam verziju TNod gdje nema nijednog virusa (skenirano sa više antivirusnih) i sumnjam da će ti išta gamadi uspjet doći na komp...ako ćemo već o antivirusnim 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
iz mog iskustva to baš ne stoji. vidio sam ne jedno računalo s NOD32 (ili ESET ne sjećam se točno) koje je bilo zaraženo, a isti nije uspio uklonit zaraze. vjerojatno tim korisnicima i dan malware danas stoje na računalu. inače imam običaj ne stavljati ništa krakirano na svoj OS, a pogotovo ne av.
HDZ = SDP
16 godina
neaktivan

vidiš ja ima drugačija iskustva...oduvijek isti antivirusni i nikad problema...dok jos nije bilo eset-a koristio nod32 sada eset i nema frke...

16 godina
protjeran
evo samo da dodam, imao sam i ja nod32 s licencom i nije mi našao zarazu za koju nisam ni znao da je imam dok ga nisam maknuo (istekla licenca) pa sam bio prisiljen staviti avast i prilikom prvog scana - virus! nod 32 nikad više.
HDZ = SDP
15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
evo samo da dodam, imao sam i ja nod32 s licencom i nije mi našao zarazu za koju nisam ni znao da je imam dok ga nisam maknuo (istekla licenca) pa sam bio prisiljen staviti avast i prilikom prvog scana - virus! nod 32 nikad više.

ma daaa, iskreno nod je PEDER koji nist ne "ocitava" pri skeniranju, hrpu virusa mi je naso win def i onaj avast i jos ostali od frnda, nakraju sam morao s 6 antivirusa napravit scan......to je u k** ako me shvacate, zasto jedni nadu nesto drugi ne, kakva je to politika i logika ? 

18 godina
Rusenje browsera

Fino napravi backup podataka i reinstaliraj Windowse, ustedit ces hrpu zivaca.

EDIT: i da, ovo ti je softverski problem..

Što se mora, ne mora se
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 14:51 (tiki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tiki kaže...

Fino napravi backup podataka i reinstaliraj Windowse, ustedit ces hrpu zivaca.

EDIT: i da, ovo ti je softverski problem..

backup mi nije problem, no onaj drugi dio........
to nikako nisam radio tako da bi tesko znao.....
znam da bi ustedilo zivaca posto sam vec puko ko sijalica no to neznam napravit

u smislu ?  

15 godina
neaktivan
karakteran kaže...

Jesi siguran da nije bio false positive?

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
16 godina
neaktivan
atom kaže...

u smislu ?  

Za početak ako neznaš kako se instalira Windows XP ili Windows 7. Imaš upute za Windows XP i Windows 7. Poslije češ sve lako naučiš i lsko češ instalirat. Ako zapneš mi smo tu da vam pomognemo. {#}

15 godina
neaktivan
Rusenje browsera

.

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 19:54 (Marko :D).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
atom kaže...

u smislu ?  

Za početak ako neznaš kako se instalira Windows XP ili Windows 7. Imaš upute za Windows XP i Windows 7. Poslije češ sve lako naučiš i lsko češ instalirat. Ako zapneš mi smo tu da vam pomognemo. {#}

javim ti se ja u pm......pa ti ja obrazlozim sta nekuzim i sve to.... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice