Pozdrav, ovih dana sam u transu.kao sto vidite naslov, vjerojatno bi i vi bili. Sva sreca da imam garu na komponente pa sve saljem na reklamaciju. Sumnjam u plocu koju sam kupio u Linksu koja je bila koristena s garancijom od 1 god. Radi se o ploci Biostar h81mhp. Eto,kaj rec...nisam dozivio da mi je intelov proc riknuo,a kamoli 2 puta u tjedan dana. Ploca je testirana i vracena mi kao ispravna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
matična ubila proc 10000%
matična ubila proc 10000%
Šta ako nije?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Pozdrav, ovih dana sam u transu.kao sto vidite naslov, vjerojatno bi i vi bili. Sva sreca da imam garu na komponente pa sve saljem na reklamaciju. Sumnjam u plocu koju sam kupio u Linksu koja je bila koristena s garancijom od 1 god. Radi se o ploci Biostar h81mhp. Eto,kaj rec...nisam dozivio da mi je intelov proc riknuo,a kamoli 2 puta u tjedan dana. Ploca je testirana i vracena mi kao ispravna.
plocu su ti vratili, a sto s procesorima?
Danas sam ostavio proc,mbo i psu na reklamaciji. Vidjet cemo kaj ce mi javiti. Kao pronasao je neku ogrebotinu ispod mati ne na sabirnici. Sumnjam da je do toga,a gore od svega bi bilo da mi ne priznaju garanciju radi toga. Uglavnom isti simptom je kao i prvi put da ne boota upoce niti ne beepa. Prvi proc nije radio na njihovim komponentama tako da sam dobio drugi koji eto nazalost odlazi u bolji svijet. Neznam jesam li napomenuo da mi je oba puta komp radio jedan puni dan i poslije se nije vise bootao.sclve je radilo kakl treba ( igre,surfanje...)
Ako sam dobro razumio kupio si od njih rabljenu ploču sa garancijom? Nije mi jasno gdje si što kupio, pa ako možeš objasni da li je sve od njih, ako je onda njima odneseš kad crkne (pretpostavljam da jesi) pa nek se oni zabavljaju i dijegnosticiraju. Ali mislim da je problem do matične i da ona ubija proc.
Ako sam dobro razumio kupio si od njih rabljenu ploču sa garancijom? Nije mi jasno gdje si što kupio, pa ako možeš objasni da li je sve od njih, ako je onda njima odneseš kad crkne (pretpostavljam da jesi) pa nek se oni zabavljaju i dijegnosticiraju. Ali mislim da je problem do matične i da ona ubija proc.
tako je. used ploča s garancijom od 12 mjeseci. evo jucer me zvali da su ploča i napajanje ispravni,a proc je poslan u ovlašteni servis (kaj god im to znacilo,kao da ce oni otkrit kvar na njemu). a ja sam siguran da ploča kuri procesor...kome da ja prodam takvu ploču??? najradije bi im ostavio to smece,iskreno
Prodaj meni plocu i zavrsit ces kao i taj procesor 
tako je. used ploča s garancijom od 12 mjeseci. evo jucer me zvali da su ploča i napajanje ispravni,a proc je poslan u ovlašteni servis (kaj god im to znacilo,kao da ce oni otkrit kvar na njemu). a ja sam siguran da ploča kuri procesor...kome da ja prodam takvu ploču??? najradije bi im ostavio to smece,iskreno
Ne volim blatit bilo koje brandove... no Biostar, used?! Sory ali jednostavno ne miriše na dobro. Mogu biti bios postavke (defaultni napon previsok) ali to bi valjda ovi u servisu otkrili?!
Prodaj meni plocu i zavrsit ces kao i taj procesor 
hahaha. dobro bi dosla nekome tko ima proc pod garom. fino dobije novi s novom garom 
Znači dva puta su ti već mijenjali? Ok, ako ti i treći puta rikne, onda reci da više ne želiš tu ploču i traži drugu.
Znači dva puta su ti već mijenjali? Ok, ako ti i treći puta rikne, onda reci da više ne želiš tu ploču i traži drugu.
Ovo ce biti drugi put kada dobijem novi. Stavljam sve u prodaju jer sam si kupio novi socket. Znaci proc,ploca i rami...zamjerilo mi se sve to
Vjerujem da je...