Restart nakon što je isključen duže iz struje

poruka: 5
|
čitano: 1.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Restart nakon što je isključen duže iz struje

Računalo mi se restartira kad dođe do plavog ekrana "welcome" u winxp sp3.Nakon tog jednog restarta windowsi se pokrenu i radi savršeno.Da bude još čudnije ovo se dogodi samo ako je otprilike 12 sati bilo isključeno iz struje.Znači palio sam ga i gasio i po 15 puta zaredom ali nikako ga nisam mogao natjerati da se restartira,nakon otprilike 12 sati upalim ga i eto ga opet,restart pa tek onda normalan rad.

Moj system je :msi P45Neo-f,e8400,Sapphire ati 4870 1gb,corssair power supply 450wat proffesional.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Restart nakon što je isključen duže iz struje

Nisi naveo da li si nešto radio na računalu prije nastanka problema. Kada se uspije podignuti OS desni klik mišem na hard disk > properties > tab TOOLS > check now > stavi kvačicu na  Automatically fix system file errors pa na start.

Onda napravi restart računala gdje će računalo prije podizanja OS-a ispravljati po potrebi sistemske datoteke u računalu.

s.t.a.l.k.e.r. aka automaton aka yamijima
16 godina
neaktivan

Vidim da imaš MSI ploču. Meni se događa nešto slično na MSI P35 Neo. Kad nestane struje kod prvog paljenja komp radi do pojave onog izbornika za OS onda se ugasi na sekundu do dvije pa se opet upali i dalje je sve normalno.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
16 godina
neaktivan

ništa bitno nisam radio na računalu,ustavri mi se ovo dogodilo i kad sam prvi put upalio računalo.Također mi se jedan put pojavio plavi ekran ,pisalo je nešto "ati2exxx.dll is in infinite loop" ,ako su ova dva problema povezana,sumnjam na napajanje ( da ne može izdržati grafičku) Ne znam kako ono funkcionira ,da li mu možda treba vremena da se zagrije ilil slično, jer poslije sve radi savršeno.

16 godina
neaktivan

e također i ja sam sumnjao na hard disk pa sam napravio taj check ali sve je u redu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice