Racunalo se pokrene ventilatori rade i cuje se kako se windowsi dignu ali nema slike. Moze pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Racunalo se pokrene ventilatori rade i cuje se kako se windowsi dignu ali nema slike. Moze pomoc
je li nov pc?navedi konfiguraciju,provjeri kablove od monitora/grafičke,pogledaj da li graficka treba dodatno napajanje....
star je 2 godine. maticna: mbo socket 1155 asrock h61m-vs intel h61 ddr3-1333 matx, procesor: cpu intel core i3-2100 3.10 ghz 3mb socket 1155 box, memorija: ddr3 4 gb,
napajanje: 460w, graf. kartica: vga pcie 2.0 nvidia gforce gt430 1gb ddr3.
kablove sam provjerio vec 10 puta i sve je spojeno kako treba, probao sam i preko tv i isto nista.
star je 2 godine. maticna: mbo socket 1155 asrock h61m-vs intel h61 ddr3-1333 matx, procesor: cpu intel core i3-2100 3.10 ghz 3mb socket 1155 box, memorija: ddr3 4 gb,
napajanje: 460w, graf. kartica: vga pcie 2.0 nvidia gforce gt430 1gb ddr3.
kablove sam provjerio vec 10 puta i sve je spojeno kako treba, probao sam i preko tv i isto nista.
u tom slučaju se pozdravi s grafičkom...
znaci definitvno je graficka?
Tvoja matična ima integriranu grafičku karticu, spoji monitor na nju, izvadi postojeću grafičku i probaj računalo pokrenuti.
probat cu, i sta ako opet ne radi, u cemu je problem onda ?
probat cu, i sta ako opet ne bude radilo, u cemu je onda problem ?
Prvo probaj bez grafičke pa ćemo onda dalje, zašto ići na slijedeći korak ako nije ni ovaj ispitan?
Hoce to ko ima piratsku verziju windowsa 
Ako ne proradi onda je do grafičke ako ne, ideš dalje sistemom eliminacije.
Ako ne proradi onda je do grafičke ako ne, ideš dalje sistemom eliminacije.
-ako proradi s onboard VGA, tad si našao uzrok... tad još ostaje vidjeti dali je crkla ili nešto povezano s GF430, npr PCIex port, ali 90% da je crkla VGA.
-preciznije.. po napisanom, slike nema ni u trenutku paljenja? (BIOS..) ako slike nema uopče od paljjenja računala, tad nije soft problem. Tad je 99% VGA.
Hvala kolega na korekciji lapsusa,mislio sam isto ali dogodi se.
Mi tu dajemo savjete a autora teme nigdje.
i ja isto čekam da se autor javi, da vidim je li isprobao svaki od navedenih savjeta ...
imam isti problem na malo starijoj ploči, i pokušao sam sve gore navedeno no i dalje nikakav napredak.
nema slike niti na integriranoj, a sve ostalo vrti, samo znači nikakvu sliku ne daje! :/
i ja isto čekam da se autor javi, da vidim je li isprobao svaki od navedenih savjeta ...
imam isti problem na malo starijoj ploči, i pokušao sam sve gore navedeno no i dalje nikakav napredak.
nema slike niti na integriranoj, a sve ostalo vrti, samo znači nikakvu sliku ne daje! :/
Imao sam nedavno vrlo sličan problem, na kraju je uzrok svemu bila PS/2 tipkovnica, kada sam nju isključio a poslije i promijenio sve je proradilo...
- Izvadi kabel od monitora i graficke i ispuši ih jako dobro.
- Mom frendu je tak proradilo.
Lp.
pokušao sam i ovo sa PS2 (USB sam iskoristio za tipkovnicu) ...
naravno pokušao sam i ovo sa "čišćenjem" prašine sa kablova odnosno konektora za monitor/grafičku (i ranije sam provjerio monitor, radi na drugom pcu) ...
hvala na odgovorima, lp.