Puknute slusalice

poruka: 6
|
čitano: 1.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Puknute slusalice

Pozdrav ekipa, nisam znao gdje bi stavio ovu temu pa se nadam ce moderatori premjestit ako sam fulao.

Naime evo prije 10 minuta isao sam podignuti slusalice i puknule su na spoju(pogledaj sliku) pa me zanima da li se to moze kako spasiti, rekli su mi ljudi da probam sa dvokomponentnim ljepilom za plastiku ali neznam di to kupit niti koje trebam, pa ako znate sto i kako cijenio bi da mi pomognete.

Gamers dont die, they respawn! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Puknute slusalice

Ja sam svoje napravio tako sto sam uzeo komadic lima,pistolj za nitne i nitne.Taj komadic lima sam prilagodio slusalicama tako da jedan dio bude gore jedan dole i onda nitnama probusio.Jednostavno a i ne moze puknuti niti se odvojiti

THIS LIFE IS NOT FOREVER
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Puknute slusalice

http://z.about.com/d/diyfashion/1/0/Y/-/-/-/gluegun.JPG

+ roletna traka i jos su zive 

Vjerovatno ima i boljih rjesenja, ali moje se pokrpane drze dulje nego dok su bile nove.

Iste sluske isti lom! Da te utjesim puknut ce ti i druga :D

fak
15 godina

Ima jedan dobar način da ostanu jako čvste nakon zahvata. Rekao bih i čvršće nego original. Ako imaš volje i alata, onda probaj. 

Evo ovako: treba ti fen na vruči zrak, komad slične plastike ( probaj izrezat negdje),  taman toliko dok u lagano rastaljenom stanju ne obujmi cijeli krug oko puknutog dijela.

- prvo izbrusi malo površinu oko tog puknutog dijela,  cca 1cm iznad i ispod pukotine sa svih strana da zagrijana plastika bolje prijanja. 

-kad to izbrusiš, uzmeš onaj komad plastike koji si odnekuda izrezao i grij ga dok ne postane mekši. Ne ga rastalit totalno nego dovoljno da bude savitljiv da možeš oko puknutog dijela oviti. Pošto nemaš 4 ruke, napuknuti dio si možeš i brzim ljepilom sljepit da ti je lakše talit plastiku okolo.

-ako želiš da to ne izgleda ružno, probaj prije svega stavit  termo bužir pa poslje ga ugriješ preko svega i bit će to čvrsto i manje ružno. 

-sve to izgleda problematično, ali je jako jednostavno i brzo a pištolj za plastiku ne može to tako čvrsto zaljepit kao ovo. na isti naćin se krpaju i kučišta za laptope u slučaju da ne dođeš do novog

15 godina
neaktivan
Puknute slusalice

Budući da imam iste slušalice, moram pitati.

Jesi li ih silovao?

Normalno si ih koristio i pukle su ili su ti padale, natezao si ih i sl.?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nikad silovane, neki dan sam ih podignuo za tu desnu i napukla je, probao sam ljepiti ali nista i evo danas slucajno je ponovo podignem za istu i kvrc.

Gamers dont die, they respawn! :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice