Pržilica ne čita DVD koji je snimila

poruka: 12
|
čitano: 5.760
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pržilica

kupio sam pržilicu prije par tjedana. i nisam primjetio nista cudno,prži normalno,učitava... 
no međutim,danas sa kompa sprzim igru, izbaci mi dvd, sve ok. ali dvd ubacim nazad, i kad uđem u dvd on stane, na procesima pise ne izvodi se...
ako ga zagasim komp zasteka malo...uzvadim dvd i radi opet. uzmem taj dvd u drugi čitač, i on ga očita bez problema.(kad uzmem neki cd/dvd koj vec imam odavno,ocita ga i radi normalno),samo sto ja sprzim nece... -.-
sata kabal sam pogledao, dobro je ustekan,nije do toga... i dok przi cuju se zvukovi par puta,koda zagrebe, najezim se
stvarno neznam,dali mi mozete pomoci?  
pržilica LG nezz točno koja, 169 kuna kostala. najobičnija pržilica.  

Boky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Pržilica

nitko nezna :(

Boky
14 godina

ej,imam jedno pitanje...

ovako,ja imam pržilicu od lg-a i sad hoću staviti pržilicu u novo kućište..pa ne znam kako se stavlja..može mi netko pomoći?

14 godina
neaktivan

jednostavno,otvori kučiste, pržilica ti je pričvrščena sa 2 kabla(napajanje i (sata ili ata kabal nije bitno) ... lagano iščupaj kablove,i sa matične ih iščumaj,i prenesi komplet u novo kučište. btw pržilica ti je pričvršćena sa 4 šarafa(2 s jedne i 2 s druge strane kučišta,najčešće)... i eto..ma lagano vidjet ces

Boky
14 godina

aha..ma ja imam trendsonic kućište...pa me zanima jer se makne onaj početni dio u kućištu (meni piše dvd i ona tipka za esc) il kak??

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bmbsbi kaže...

kupio sam pržilicu prije par tjedana. i nisam primjetio nista cudno,prži normalno,učitava... 
no međutim,danas sa kompa sprzim igru, izbaci mi dvd, sve ok. ali dvd ubacim nazad, i kad uđem u dvd on stane, na procesima pise ne izvodi se...
ako ga zagasim komp zasteka malo...uzvadim dvd i radi opet. uzmem taj dvd u drugi čitač, i on ga očita bez problema.(kad uzmem neki cd/dvd koj vec imam odavno,ocita ga i radi normalno),samo sto ja sprzim nece... -.-
sata kabal sam pogledao, dobro je ustekan,nije do toga... i dok przi cuju se zvukovi par puta,koda zagrebe, najezim se
stvarno neznam,dali mi mozete pomoci?  
pržilica LG nezz točno koja, 169 kuna kostala. najobičnija pržilica.  

vjerojatno je neki fizički čimbenik oštetio ili laser ili nešto drugo unutar samog kućišta pržilice. Možda je DVD ili CD bio jako oštećen pa je oštetilo nešto unutra. Ako je pod garancijom, odi na servis, ako već sam nećeš rastavljati.

Good luck

** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan

e ma oneo sam ju na reklamaciju...al pitanje oce mi primit,sta ako tamo proradi...to me uvijek muči. 
ja imam 2 god garanciju. ako mi neprimi,ja ču ju nekako pokvarit sam da dobijem novu..treba mi,a nezelim tolke pare davat za bezveze 

Boky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pržilica

nece li bit malo cudno kad je dobijes nazad a sve u redu s njom , pa je ti "pokvaris" pa drugi dan nosi opet na servis kao "pokvarena" ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma jebavat cu ju stalno..necu ju sutra dan odnet... neg cu przit stalno, nek se pati,dat joj ogrebano da čita,i tak... al na kraju oču novu...imam 2 godine da ju smrdam ;)
inace mi se nije tako sta događalo... a valda ce prihvatit reklamaciju :D 

Boky
17 godina
neaktivan

Imao sam i ja slican problem sa przilicom. LG takode. Przilica ti ne valja, na osnovu simptoma. Vrati je natrag

Pokusaj slecece:

1. Ugasi PC i otkopcaj naponski kabel
  2. Odspoji SATA i naponski kabel na przilici
  3. Upali PC (pricekaj da sw Windozi podignu)
  4. Ugasi opet i otkopcaj nap. kabel
  5. Spji przilicu
  6. Upali PC
  7. Ako je przilica okay i nema grebanja to je to

Poslusaj savjet. AKO je tvoja przilica polu-kvarna kao sada onda nosi to na servis. Ako te tamo odbiju onda idi i kupi novu. Nisu skupe

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
14 godina
neaktivan

ma znam ja da nisu skupe...al mi zao davat novce na to smece... 
btw cim sam stavio przilicu prvi zvuk pri paljenju je bio rondav neki...
dalje, kablove kupio nove,sata jel... i mjenjo sam doma... ali nista.  
sve si ti dobro reko,ali ona nevalja sto posto. 

Boky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice