Kad sam pokrenu operation flashpoint : red river,zvučnici zu mi počeli zujati.otišo sam quit game ,ali zujanje nije prestalo,restarto sam komp,još zuji,išteku i ušteko zvučnike,jos zuji,nije mi jasno,sta im se desilo,jos mi zuji ,pa sam ih iskljucio,molim pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad sam pokrenu operation flashpoint : red river,zvučnici zu mi počeli zujati.otišo sam quit game ,ali zujanje nije prestalo,restarto sam komp,još zuji,išteku i ušteko zvučnike,jos zuji,nije mi jasno,sta im se desilo,jos mi zuji ,pa sam ih iskljucio,molim pomoc
Provjeri kabel koji ide iz PC-a do zvucnike. Iskopcaj ih sa PC-a i prikopcaj na drugu uticnicu u stanu pa slusaj da li zuji. Ako su iznenada poceli zujati onda si najverojatno potrgao nesto
u drugoj uticnici ne zuji,a kad ga spojim na pc natrag opet zuji
u drugoj uticnici ne zuji,a kad ga spojim na pc natrag opet zuji
Dakle, izlirali smo problem. Sada ti jedino preostaje da provjeris kabel koji nosi signal do zvucnika ili ako te ne mrzi onda dovuci nekako strujni kabel iz druge uticnice do PC-a
Ipak, ja mislim da je problem sa Line out kabelom (signal)
da,al meni je problem u signalu,a ne u strujnom kablu,nezz šta sad,samo je odjedno poceo zujit nisam nis prcko