Problem sa zvučnicima

poruka: 5
|
čitano: 1.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

Kad sam pokrenu operation flashpoint : red river,zvučnici zu mi počeli zujati.otišo sam quit game ,ali zujanje nije prestalo,restarto sam komp,još zuji,išteku i ušteko zvučnike,jos zuji,nije mi jasno,sta im se desilo,jos mi zuji ,pa sam ih iskljucio,molim pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Problem sa zvučnicima
Bado kaže...

Kad sam pokrenu operation flashpoint : red river,zvučnici zu mi počeli zujati.otišo sam quit game ,ali zujanje nije prestalo,restarto sam komp,još zuji,išteku i ušteko zvučnike,jos zuji,nije mi jasno,sta im se desilo,jos mi zuji ,pa sam ih iskljucio,molim pomoc

Provjeri kabel koji ide iz PC-a do zvucnike. Iskopcaj ih sa PC-a i prikopcaj na drugu uticnicu u stanu pa slusaj da li zuji. Ako su iznenada poceli zujati onda si najverojatno potrgao nesto

Relation to the original topic decreases with every single post
15 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

u drugoj uticnici ne zuji,a kad ga spojim na pc natrag opet zuji

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Problem sa zvučnicima
Bado kaže...

u drugoj uticnici ne zuji,a kad ga spojim na pc natrag opet zuji

Dakle, izlirali smo problem. Sada ti jedino preostaje da provjeris kabel koji nosi signal do zvucnika ili ako te ne mrzi onda dovuci nekako strujni kabel iz druge uticnice do PC-a

Ipak, ja mislim da je problem sa Line out kabelom (signal)

Relation to the original topic decreases with every single post
15 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima

da,al meni je problem u signalu,a ne u strujnom kablu,nezz šta sad,samo je odjedno poceo zujit nisam nis prcko

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice