Problem win

poruka: 4
|
čitano: 868
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem win

Pozz svima..

Imam jedan problem na kompu već duže vrijeme ali nikako ga riješiti..

Evo ovak , kad mi komp zamrzne ili zašteka moram ga restartat, ja normalno sve restartam i on se pali i dok treba doc do one slike di piše za boot cd i onda ide ono Windows xp , e tamo dok treba doc samo zacrni ekran..

Prvi način je to riješit da se čeka 2 minute i on se automatski sam restarta i onda se tek ponovno Windowsi normalno dignu..

Drugi način je da se komp ručno ugasi na kučištu i ponovo upali..

Promjenio sam 10 vrsta Windows xp-a problem nije riješen..

Eto nadam se da ste skužili...Sad me zanima do ček bi to moglo doc, vjerojatno možda i do neke komponentne ( hdd-a )..

U opisu imate konfiguraciju napisanu..

Hvala na odgovorima...Cool

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
17 godina
Problem win

Možda ti je do HDD-a...

EDIT: jel taj problem imaš od kako imaš komp ili se nakon nekog vremena (godina) pojavio taj problem?

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 18:02 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem win

hmmm , pa imam komp sad 1 god i pojavljuje se skoro od kad ga imam..1-2  poslije što sam ga uzeo.

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem win
pa reklamacija onda nemoj se mucit!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice