Problem s USB-om

poruka: 14
|
čitano: 5.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s USB-om!!!!

Kupio sam u Austriji USB stick Inteso od 8gb. Sve je radilo ok dok nisam prvi put sve izbrisao s usb. Sad kad spojim usb s kompom uopce ga ne prepoznaje i javlja " I/O error ". Zna li netko riješenje ovog problema ili mogu bacit stick?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem s USB-om!!!!
Hans kaže...

Kupio sam u Austriji USB stick Inteso od 8gb. Sve je radilo ok dok nisam prvi put sve izbrisao s usb. Sad kad spojim usb s kompom uopce ga ne prepoznaje i javlja " I/O error ". Zna li netko riješenje ovog problema ili mogu bacit stick?

probaj ga formatirat ako je moguće to naićešče pomogne
I Jadantisi
17 godina
neaktivan
Problem s USB-om!!!!

Ajde molim te napisi koji model i od kojeg proizvodjaca.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s USB-om!!!!

proizvođač je intenso. Ne mogu ništa radit s njim. Javlja grešku i sve zablokira.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s USB-om!!!!

model ne znam. na njemu piše samo proizvođač ali ne i model.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s USB-om!!!!

Probaj ga isprobati kod nekoga i vidi dal je uopce ispravan jer ako ti zbog njega blokira komp moze bit da je stick dao svoje.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trajao je puna dva dana. Probao sam i kod frenda isto blokira. Garanciju nemam jer sam bacio račun tako da stick ide u smeće.

16 godina
neaktivan
Hans kaže...

Nadam se da ga nisi izvadio iz kompjutera dok je blinkao, jer sam ja tako unistio jedan stick, sprzilo mu kontroller,
isto mi javljao i/o i svakakve errore, iz gresaka se uci, srecom garancija pokrila i dobio novi  Osmijeh
All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan
Problem s USB-om!!!!

Eh to mi je poznato.Odsad su svi racuni u ladici.Probaj svejedno otic u ducan pa se mozda smiluju.Ipak je to samo 3 dana.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da ali u austriji a ne mislim tako skoro ići tamo. Nema veze koštao je samo 100 kn

16 godina
odjavljen
Problem s USB-om!!!!

Koji OS je u pitanju. Meni se tako bilo koji medij ponašao na Beti 7-ice ukoliko je prazan. Ako bi pod XP-om kopirao file na njega, onda bi uredno radio. Pokušaj formatirati ili kopirati nešto na XP-u.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
15 godina
Problem s USB-om!!!!

imam problem s usb stickom take ms 8 gb... kada ga ustekam u komp ona lampica svijetli al ga komp ne ocita... stavim ga u dvd i normalno radi... jel znas netko u cemu je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s USB-om!!!!

Probaj neki drugi usb port, pogledaj u device manageru dal je slučajno uskličnik pored njega.

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem s USB-om!!!!
maxy0 kaže...

imam problem s usb stickom take ms 8 gb... kada ga ustekam u komp ona lampica svijetli al ga komp ne ocita... stavim ga u dvd i normalno radi... jel znas netko u cemu je problem

Moraš mu preko Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management odrediti slovnu oznaku i tada će ga sistem 'vidjeti'.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice