Kupio sam u Austriji USB stick Inteso od 8gb. Sve je radilo ok dok nisam prvi put sve izbrisao s usb. Sad kad spojim usb s kompom uopce ga ne prepoznaje i javlja " I/O error ". Zna li netko riješenje ovog problema ili mogu bacit stick?
Kupio sam u Austriji USB stick Inteso od 8gb. Sve je radilo ok dok nisam prvi put sve izbrisao s usb. Sad kad spojim usb s kompom uopce ga ne prepoznaje i javlja " I/O error ". Zna li netko riješenje ovog problema ili mogu bacit stick?
Ajde molim te napisi koji model i od kojeg proizvodjaca.
proizvođač je intenso. Ne mogu ništa radit s njim. Javlja grešku i sve zablokira.
model ne znam. na njemu piše samo proizvođač ali ne i model.
Probaj ga isprobati kod nekoga i vidi dal je uopce ispravan jer ako ti zbog njega blokira komp moze bit da je stick dao svoje.
trajao je puna dva dana. Probao sam i kod frenda isto blokira. Garanciju nemam jer sam bacio račun tako da stick ide u smeće.
Eh to mi je poznato.Odsad su svi racuni u ladici.Probaj svejedno otic u ducan pa se mozda smiluju.Ipak je to samo 3 dana.
da ali u austriji a ne mislim tako skoro ići tamo. Nema veze koštao je samo 100 kn
Koji OS je u pitanju. Meni se tako bilo koji medij ponašao na Beti 7-ice ukoliko je prazan. Ako bi pod XP-om kopirao file na njega, onda bi uredno radio. Pokušaj formatirati ili kopirati nešto na XP-u.
imam problem s usb stickom take ms 8 gb... kada ga ustekam u komp ona lampica svijetli al ga komp ne ocita... stavim ga u dvd i normalno radi... jel znas netko u cemu je problem
Probaj neki drugi usb port, pogledaj u device manageru dal je slučajno uskličnik pored njega.
imam problem s usb stickom take ms 8 gb... kada ga ustekam u komp ona lampica svijetli al ga komp ne ocita... stavim ga u dvd i normalno radi... jel znas netko u cemu je problem
Moraš mu preko Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management odrediti slovnu oznaku i tada će ga sistem 'vidjeti'.