Evo muke, tv kartica leadtek winfast 2000 xp deluxe, analogna, win xp sp 3 cro pack, gigabyte 7vaxp motherboard, 2 gb memorije, amd athlon1600 procesor i agp ati radeon 9600 pro sa 256 ram, ......
Znam reci cete to je sve staro i za bacit, ali meni uredno radi za ono sto mi treba, ali sada sam dodao ovu tv karticu jer mi treba da snimi nesto video kaseta na komp, kad tamo muka ,,,,, nakon ubadanja kartice i instalacije drivera sa originalnog cd koji je dosao uz nju , jednostavno aplikacija winfast tv ne prepoznaje karticu, napise : ""no vdm capture card found" Pregledom divace menagera sva 4 drivera su uredno instalirana, windows vise ne skace s onom porukom ,, found new hardware.,, ali nece aplikacija. Skinuo sam zadnje drivere i aplikaciju sa leadtekove stranice ali isto ne prepoznaje karticu. Googlao sam ali nisam nasao rjesenje, ima svasta, kao trebalo bi svakom pci slotu dodati svoj irq, ali samo je ta kartica u slotu ( od 5) i to bas nisam dobro skuzio jer u biosu na tim postavkama ima hrpa brojeva,,, flashati bios , no instaliran je zadnji koje je za tu plocu izasao prilikom stavljanja drivera za plocu prilkom inst. windowsa,,, zatim jos fleshanje eproma na kartici , to mi je jos manje jasno kako...
i negdje sam nasao da taj amd procesor ne suradjuje bas sa tom karticom ali da se to da sredit samo nigdje nisam nasao kako
Dakle ako netko nesto zna ili se sjeca kako je rjesavao problem sa ovom karticom nek nabaci misljenje jer ovo je za izludit, a do otprilke godinu dana unatrag uredno je radila u tom istom kompu, ali kad je ova digitalija dosla , maknuo sam je i nakon novih windowsa nece,,,
Ludo da ludje ne moze bit
unaprijed hvala svima na odgovorima