Problem starije računalo

poruka: 2
|
čitano: 627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Problem starije računalo

Pozdrav svima na forumu , imam jedan problem sa stolnim računalom zadnji put je korišten 2012 godine i ja sam ga montirao ,i sve digo se ljepo windows 7 iz 2012 godine . I kada sam ga restiro komp neće se mrdnut sa slike od biosa nevrjedi što god pokušavao na tipkovnici i koliko god sam ga pokušavao izvadit iz struje resetirat nevrjedi samo stoji ta slika i dalje. Pito sam brata on kaže da je i prije imo taj problem pa je odustao od računala , računalo je dosta staro  cak je bio i problem s cmos baterijom to sam danas nabavio i zamijenio. Ne znam do čega je problem ako neko zna bio bi zahvalan  (ostavio sam sliku s koje neželi dalje )

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Problem starije računalo

Moja GA MA770 DS3 je skoro duplo starija i radi nrmalno.

Mjenjao si cmos bateriju a izgleda da nisi podesio BIOS pa ti traži da sa DEL uđeš u bios i podesiš npr. vrijeme/datum , hdd kontrolor u mod IDE/AHCI , boot redoslijed, koja grafička interna ili PCI-e itd. pa snimiš i vidiš da li onda boota.....ovako neznamo da li čeka Floppy.

Ako neradi tipkovnica vidi  i opcije za USB ili nađi ps2 umjesto usb tiplovnice (može i adapter sa usb na ps2).

ps: ugasi (disable)  u biosu "screen logo"  u boot opcijama pa da vidiš gdje zapne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2018 15:22 (AF139).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice