Pozdrav,imam problem sa slikom,kad odem u safe mode radi mi sve normalno ali kad odem na start windows normaly ucita mi win i kad bi trebo doc do desktopa nema uopce slike :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa za pocetak reci koji windowsi su u pitanju i jeli u pitanju stolno racunalo ili laptop 
mogu bit windowsi , a nije nemoguce i da je HDD otisao ...
hvala na odg ali rjesio sam problem otiso sam u safe mod i izbriso sve sta se dan prije instaliralo ili skinulo i sad je sve kako treba :)
nije do tog problem :/ opet mi se vratilo bio a nisam nista skino ni instaliro .. jednom mi je slucajno uspjelo da sam ukopco slusalice i starto je normalno,al vise ni to ne uspjeva :/ imam stolno racunalo win7,i taj win7 koji imam na racunalu nezeli mi prepoznat cd da bi napravio repair ili na novo win radio ... :/
jesi li siguran da si u podstavkama u biosu stavio opticki uređaj da bude 1st boot device?
Jesi moza gledao preko TV-a tj. da li ti je umjesto monitora bio ukljucen tv. Jer vrlo moguce da ti je zapravo ukljucen "drugi" ekran u postavkama grafike i kad dode do windowsa prebaci (meni tako namjesten laptop da ne moram svakiu put prebacivat sa ekrana na TV)
boot device je dobro stavljen,nikad nisam ni bio u grafickim opcijama nit sam pc ukljucivo u tv :) ...da li je mozda zato sto mi win nije aktiviran?jer sad kad sam upalio pc dosla mi slika i doslo mi da aktiviram i aktiviro sam ga sad nezz dal ce valjat ...
nekad ima slike nekad nema o.O
ucini ovako ,uđi u bios i sacekaj otprilike koliko vremenski inace treba da ti komp ucita windowse pa vidi oce li se ugasit iz razloga mozda graficka radi necega se sama iskljuci, mozda uopce nije bitan windows u cjeloj prici ,a opet moze bit i do hard diska ako cas hoce cas nece da pokrene windowse kako treba.... na tvom mjestu ja bi ako imas pri ruci izbooto hirens cd (ako vec nemozes sa cd-a napravi bootabilni usb) ili ako ti je lakse neki linux (njega je lakse prebacit na usb samo skines unetbootin ) ....
negasi se on meni sam od sebe neg kad treba prikazat desktop nema slike
Meni se palio power saving mode nakon dizanja windowsa kad bi drivere instalirao od grafe, a sad ponekad dode power saving mode par sekundi i dode sebi ..cudno :S ... ugl idi na safe mode , control panel, system restore ili jednostanvo ga u start upisi i vrati ga na najstariji dan koji mozes illi dan prije nego sto ti se sve pocelo desavat pa javi kako je 
Skinut Hirens Boot CD i sa njega probat bootat računalo, ako se pokrene onda je verovatno HDD ili greška u fileovima windows OSa a možda je problem u SATA kabelu.
Ako se ne pokrene probat napravit clear CMOS, ako postoji više keksa RAM memorije na matičnoj onda probat izvadit jedan keks pa probat palit samo sa jednim, ako opet ostane onda probat sa drugim keksom RAMa, ako ni to ne pomogne onda probat sa drugom grafičkom i drugim napajanjem.
A moglo bi i malo više info o konfiguraciji računala (Procesor, Matična, RAM, Grafička, napajanje.
Imao sam slučaj sa svojim računalom da se računalo nije htjelo pokrenut zbog neispravne tipkovnice, probat ga pokrenut bez tipkovnice, a onda ukopčat tipkovnicu i ukopčat miša pa probat.
samo ti izbootaj nesto tipa linux ili hirens da eliminiras vecinu hardwera ... onda ti ostaje ili hdd ili neki belaj u windows fajlovima