Ovako stavit ču tu jel je problem...ti če se monitora,kupio sam novi u međuvremenu jel sam pukao.nikako nisam mogao nači račun a garancija mi je bila još godinu dana monitor je star 2 god...model je samsung hd2270,slika bljedi postupno,prvo je ispočetka bilo malo,pa sve više i više, sad je pola monitora bljedo i onak sastrane,kad se zagrije manje al je sve bljedo..dali se to isplati popravljat,što je to ošlo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samsung hd2270,slika bljedi postupno,prvo je ispočetka bilo malo,pa sve više i više, sad je pola monitora bljedo i onak sastrane,kad se zagrije manje al je sve bljedo..dali se to isplati popravljat,što je to ošlo?
isti problem..zna li netko o čemu se radi????
Denny..taj model ima tu boljku..popravak stoji skoro kao 70% cjene novog tak da,ak ti smeta to bljedo uzmi novi ak imaš garanciju furaj na servis...dobit češ novi....
si dobio novi????
Ma uzeo sam novi led acer jer nisam mogao nači račun--samsung ostavio za nekad pogledat tv,pošto ima dvb tuner..
našao račun slučajno heh, monitor je kupljen 10.3.2010g..sutra ga nosim na garanciju..pa čemo vidjet dali če mi dati novi..