Problem sa Samsung P2270HD

poruka: 6
|
čitano: 1.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa

Ovako stavit ču tu jel je problem...ti če se monitora,kupio sam novi u međuvremenu jel sam pukao.nikako nisam mogao nači račun a garancija mi je bila još godinu dana monitor je star 2 god...model je  samsung hd2270,slika bljedi postupno,prvo je ispočetka bilo malo,pa sve više i više, sad je pola monitora bljedo i onak sastrane,kad se zagrije manje al je sve bljedo..dali se to isplati popravljat,što je to ošlo?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 21:26 (galinjo24).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa
galinjo24 kaže...

samsung hd2270,slika bljedi postupno,prvo je ispočetka bilo malo,pa sve više i više, sad je pola monitora bljedo i onak sastrane,kad se zagrije manje al je sve bljedo..dali se to isplati popravljat,što je to ošlo?

isti problem..zna li netko o čemu se radi????

15 godina

Denny..taj model ima tu boljku..popravak stoji skoro kao 70% cjene novog tak da,ak ti smeta to bljedo uzmi novi ak imaš garanciju furaj  na servis...dobit češ novi....

My way
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 11:29 (galinjo24).
16 godina
neaktivan

si dobio novi????

15 godina

Ma uzeo sam novi led acer jer nisam mogao nači račun--samsung ostavio za nekad pogledat tv,pošto ima dvb tuner..

My way
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:38 (galinjo24).
15 godina

našao račun slučajno heh, monitor je kupljen 10.3.2010g..sutra ga nosim na garanciju..pa čemo vidjet dali če mi dati novi..

My way
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 10:56 (galinjo24).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice