Problem sa R9 270X Toxic brightnessom

poruka: 5
|
čitano: 942
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa R9 270X Toxic brightnessom

Izvan igri i dok gledam filmove sve ok. Al kad uđem u npr. Elitu, Witchera... nakon nekog vremena mi se potamni ekran (ne do neigrivosti, nego kao da je netko dirao brightness), pa se nakon nekog vremena opet vrati nazad i tako u krug.

Živcira čovjeka.

Imam najnovije AMD drivere (ne beta), prethodni prvo obrisani display driver uninstallerom. Mislim da mi je tako bilo i s prošlim driverima.

Ideje?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa R9 270X Toxic brightnessom
Dala kaže...
Ideje?

Probaj starije drivere.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
11 godina
neaktivan

AAAAAA to se tako ne radi, provijeri sistemsku temperaturu od cpu-a, grafe i cipseta na maticnoj. Ili je preslabo napajanje, pa onda drivere.;)

14 godina
Head optimus prime95 kaže...

AAAAAA to se tako ne radi, provijeri sistemsku temperaturu od cpu-a, grafe i cipseta na maticnoj. Ili je preslabo napajanje, pa onda drivere.;)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!  neznam cemu ti je to uopce potrebno

Da je do temperature jednostavno bi mu se resetirao ili ugasio pc,ili je grafička kartica otišla ili je do drivera

15 godina
neaktivan
Dala kaže...

Izvan igri i dok gledam filmove sve ok. Al kad uđem u npr. Elitu, Witchera... nakon nekog vremena mi se potamni ekran (ne do neigrivosti, nego kao da je netko dirao brightness), pa se nakon nekog vremena opet vrati nazad i tako u krug.

Živcira čovjeka.

Imam najnovije AMD drivere (ne beta), prethodni prvo obrisani display driver uninstallerom. Mislim da mi je tako bilo i s prošlim driverima.

Ideje?

I meni se u Witcheru zna dogodit da sve potamni, imam beta drajvere i neznam je li do njih. Ovo sam tek primjetio izlaskom zadnjeg patcha, 1.05.

LoL acc THCJoshi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice