Problem sa prijenosnim HDD-om

poruka: 8
|
čitano: 760
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pomoć ljudi, posudio sam frendu hard, transcend 500 gb, i kopirao si je igre na komp, i htio je napravit mjesta na prijenosnom hardu da si iskopira još jednu igru, obrisao je NFS THE RUN 15GB, i na hardu nije dobio tih 15GB, tj, ja nemam sad tih 15 gb, di je to nestalo i kako, niti igrice, niti slobodnog prostora, jeli imao tko takav slučaj?
hard normalno radi, moguće je sve kopirati i sve raditi, ali nema tih 15 gb slobodnog, a ni igre, hvala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Problem sa prijenosnim HDD-om
...jel ispražnjena kanta za smeće.. ? ...ako je i imaš i dalje problem...uključi prikaz skrivenih datoteka pa pogledaj
15 godina
neaktivan

je, ispražnjena je, uključeno je i to, nema ga nigdje...

12 godina

Imao sam takve probleme s USB-om. Spremi na neki drugi hdd sve sto imas na njemu i onda ga formatiraj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemam gdje spremiti 450 gb, to sam si već razmišljao, pa sam pitao dal postoji kakvo riješenje osim toga

12 godina

koliko ti je HDD u startu imao? svi mediji iako imaju recimo 500 gb, u stvarnosti imaju koju gigu manje... Mozda nikad nisi ni imao tih 15 gb

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hard je imao 7gb slobodnog prostora, obrisao je NFS od 15GBa i na hardu i dalje kaže da je 7 slobodno, imao sam tih 15 gb, kad sam dan prije iskopirao na hard igru...

12 godina

Jedino sto ti mogu savjetovat je da od nekog posudis neki hard, spremis sve i onda formatirat.

Mozda neko ima neko bolje rjesenje, pitaj nekog iskusnijeg za druga rjesenja.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice