Problem sa performansama PC-a u igricama.

poruka: 7
|
čitano: 1.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz dešavaju mi se čudne stvari u igrama u zadnjih tjedan dana pa bih volio čuti vaše mišljenje u čemu je problem.

Inače nisam neki gamer uglavnom igram World of tanks i do sad je uredno radio na max postavkama 120-110 fps ali u zadnjih tjedan dana krenem rundu sa 118 fps da bih nakon par sekundi fps pao na 28-30 i praktički učinio igru neigrivom. Pošto je to online igra mislio sam da je do net-a zovem službu za korisnike kažu sa linijom je sve u redu.

Nekako im nisam povjerovao jer se radi o Optimi pa mi nije dao vrag mira reko idem skinuti GTA 5 sa steama da isprobam single player stavio sve postavke na very high ista stvar par sekundi radi savršeno onda počinje lagg i blur odnosno štekanje, pokrenem benchmark u igri fps se kreće od 100 do 18 fps-a isto je i na slabijim postavkama dešava mi se nagli i veliki fps drop. Stvarno mi nije jasno što se dešava do prije tijedan dana sve je radilo odlično najednom su igre postale neigrive pogotovo world of tanks koji je ne optimizirano smeće ali je radilo super. Inače komp je relativno nov kupljen u 7. mjesecu, neradim nikakve gluposti snjime imam svega par programa instalirano baš pazim na njega redovito radim update windowsa i drivera, ispod su specifikacije pc-a.

Gigabyte GA-AX370 Gaming K5, s.AM4

AMD Ryzen 5 1600 BOX, 3.2GHz 16MB, AM4

DDR4 16GB (2x8GB) PC4-24000 3000MHz CL15 Corsair Vengeance LPX black

Gigabyte GTX1070 WF2, GV-N1070WF2OC-8GD, 8 GB DDR5, 256-bit, 1771/8008 MHz 

SSD 275GB Crucial MX300, SATA3

HDD 1TB Toshiba P300 High-Performance, 3.5", 7200RPM, 64MB Cache, SATA3

650W Fortron Hydro G 650W ATX 2.4, PPA6502804, 80 PLUS Gold certified, modular 

Kućište - Thermaltake view 31 tg RGB

Monitor - Philips neki model 27 "

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa performansama PC-a u igricama.
Pogledaj procese u task manageru da nije neki miner ukljucen, isto tako pogledaj kako ti se kreću temp pri igranju(msi afterburner). Nakon toga neki malware removal pa skeniranj detaljno komp.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan

Pogledao sam procese i nisam primjetio ništa čudno, temperature u igrama se kreću unutar granica normale ništa extremno i skeniro sam sa malwarebytes-om našo je tri malwarea i pobriso ih je. Probao sam igre malo je bolje ali još fps dosta pada.

17 godina
Ako si nasao 3 komada, postoji mogućnost da ih je vise. Najbrži način bi bilo format c i novi winsi. Mozes probati s jos nekim antivirusni ili malware removal ali to ce najvjerojatnije trajati duže nego nova instalacija windowsa, a opet neces biti siguran jesi sve uklonio.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
protjeran

Cuj mozda je neki softver, meni su za cca 40% padale perfomanse pokrenuvsi fraps za mjerenje fps-a(neznam sta nije stimalo s doticnim)...nek ode u task manager i nek gasi procese...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2017 19:19 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Probaj skenirati s hitman pro. Meni je puno više virusa nasao od malwarebytesa.
13 godina
neaktivan

Instalirao sam nove windowse problem riješen. Hvala vam svima na pomoći i prijedlozima 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice