Ovako dobio sam neke dijelove za racunar (graficka,ram,hdd,napajanje)
i to sam stavio u svoj racunar ali kad ga krenem upaliti unutra sve bruji,svijetli,cooleri se okrecu ali ne daje mi nikakvu sliku na monitor.
Monitor radi 100% jer koristim drugi racunar na tom monitoru , sve normalno
Graficku,ram,napajanje,hdd sam probavao na drugim racunarima i rade normalno pa mi je jedino ostalo da je ploca otisla , napokon sam dobio i drugu plocu na koju sam stavio sve te dijelo ali i dalje mi se javlja isti problem , racunar se krene paliti ,znaci sve je onako kako treba osim toga da nemam slike na monitoru , cak mi se ni lampica na monitoru ne upali kao da nije nikako prikljucen na grafu.
molio bih da mi neko pomogne jer vec sam poceo cupati kosu sa glave... hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li ti graficka trazi dodatno napajanje i da li ti je napojna dovoljno jaka da pogura komponente ?
jer vec sam poceo cupati kosu sa glave... hvala
Daj prije nego si počupaš kosu s glave, napiši nam točne modele komponenti koje koristiš.
Ovako ploca je : msi p41-c31
procesor ne znam koji je jer sam ga dobio u sklopu ploce , ako je i to bitno mogu provjeriti
graficka je radeon 6770 vapor-x
samsungov ssd disk 120 gb
i 8gb rama ddr3
i da napajanje je be quiet 300w
da treba joj 6-pinsko napajanje koje ukljucim , a napajanje je od 300w..
ali imam i drugu graficku za koju ne treba napajanje i dalje je ista stvar
da treba joj 6-pinsko napajanje koje ukljucim , a napajanje je od 300w..
ali imam i drugu graficku za koju ne treba napajanje i dalje je ista stvar
Mislim da ti je problem u napajanju, preslabo je. Grafička 6770 traži minimalno 450w za normalan rad. Možda je isto i sa drugom grafičkom koja vjerojatno troši manje, ali 300w napajanje... Bez obzira, moja preporuka je da probaš posuditi neko napajanje od minimalno 450w+ pa isprobaj.