Ovako, za poludit.
Rikne mi maticna ploca i nađem si polovnu. Donesem je kući i neradi. Probam samo spoijt procesor i ventilator, kontam da neradi maticna jer mi se nije ni na napajanju ventilator upalio ili je napajanje neispravno(probao sam 3 napajanja). Odnesem natrag kod tog lika maticnu i on spoji sve i sljaka -.-'... nista... kontam da mozda napajanje...odem ja uzet jos jedno napajanje i kod tog lika testiram i sljaka...vratim se ja doma i spojim, iz prve mi se nije htio upalit ali sam prvo probao samo upalit napajanje bez ijedne komponente i zacudo se upalio...ugasim pa stavim samo procesor, napajanje se ponovno upali, super....stavim i cooler i radi i s njim...reko to je valjda to i pocnem spajati ostale komponente da pokrenem...probam upalit nece nista opet...vadim i stavljam konektor od napajanja i nista...napravim istu foru ko i napocetku, izvadim procesor, pa ponovno spojim....ugl sada mi radi komp tj samo mi se upale ventilatori i nista se ne događa...e sad ako meni neradi procesor na sto sada jedino sumnjam ne bi li meni maticna trebala zvukom javit?? a maticna je ispravna...nisam pametan sta da uradim a nemam pri ruci nikog da i procesor testiram...btw i bios sam resetirao tako da nista...
P.S. Covjek, kod kojeg sam kupio tu maticnu, rekao mi je da je i on mislio prvi put da maticna neradi al kaze da je resetirao bios i da ga je upalio te da mu se bios nakon 15 sec upalio a zatim se normalno palio....