Pozdrav,
naime, imam laptop hp g62. Danas smo se cimer i ja uputili da ga rastavimo i očistimo jer je godinu dana na prašini i počeo se dosta pregrijavati pa sam mislio da očistimo ventilator, malo je bilo problematično jer smo morali kompletno rastaviti cjeli laptop, matičnu i sve. Na kraju očistili ventilator(stavili termalnu pastu na hladnjak), sve to ljepo složili natrag. Upalimo laptop i dogodi se nešto čudno, prvo kao da se ugasio, a zatim se ipak upalio. Javila se ova poruka: https://www.dropbox.com/s/hmowvqxihs9htw7/IMAG0268.jpg Nakon toga se laptop upalio, ali nakon 2 min rada se ugasio, i nakon toga se svaki put kod samog paljenja gasi. Mi smo ponovo rastavili cjeli laptop, mislili smo da možda nešto zaboravili spojiti, ali sve izgleda ok. Dal možda neko ima neku ideju kaj bi to moglo biti? Mislim u svakom slučaju ga planiram odnjeti na servis, ali možda je ovo neka banalna greška. Meni osobno je bilo 1 put da sam rastavljao, ali cimer je već jedno 6 laptopa rastavio i sve 5 bilo do sad :D
Hvala!