Problem s kucistem (?)

poruka: 23
|
čitano: 2.161
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

POzdrav, imam kuciste Thermaltake V4 black edition i maloprije sam pokusao, posto kuciste ima 6 slotova za fanove, ubaciti obican 120x120x25mm fan na gornji slot koji je ispusni (znaci iznad maticne) ali ne stane mi jer mu malo smeta RAM odnosno pin za struju od procesora... nije presirok nego je predebel (?!)... ima li netko isto kuciste ili isti problem ili sam ja nes krivo poslozio ili je kuciste jednostavno premalo... maticna je asus m5a97 pro AM3+

pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s kucistem (?)

Nisi ti nista krivo slozio,jucer sam ja sa frendom bio slagao nove ventilatore u taj v4 black edition i isto smo se cudili kad smo vidjeli da fan ne stane gore zbog rama,nazalost je tako sad da li se moze maticno na drugu stranu okrenut to stvarno neznam al smo zato stavili naprijed i gore tocno iznad procesora fan.kod napajanja dole nije stao i da zasarafili smo fan na stranicu makar nije napravaljeno za fan neg za protok zraka :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 13:16 (hrcek).
13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

gore tocno iznad procesora? tamo stane? mislim, ne znam, probavao sam samo iznad RAMa i tek tolko iznad proc, sad ne znam dal bi ga mogo ugurat... hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovisi kakav hladnjak imas,ak imas stock onda definitivno stane a sad neznam koji ti imas pa,ja i frend smo si jucer uzeli sycthe yasya-1000 

13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

imam stock ali nije problem u hladnjaku nego u ulazu za struju za procesor iz napajanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

al vidis, nisam se sjetio okrenut maticnu naopako, mislim da bi cak mogao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa ak mozes samo ga zasarafi dijagonalno sa 2 sarafa,ne treba 4 i ukopcaj ga ak imas za fan u 4 pwr ili 3 svejedno ili ak oces za max okretaje povezi ga sa napajanjem

17 godina
Problem s kucistem (?)

Imate u linksu kupiti slim ventove i oni uredno stanu {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

a kak ti ne stane ovaj donji fan? meni stane, samo ne vidim smisao jer je odma iznad njega bund kablova iz napajanja s kojima ne znam di bi jer je kuciste i tak premalo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Imate u linksu kupiti slim ventove i oni uredno stanu {#}

eto, vidis, to sam i trazio, ali moram priznat letimicno, pa sam mislio da su svi 25mm debeli :D hvala :D

13 godina
protjeran
Problem s kucistem (?)

Lol,120mm obično ide na bočnu stranicu ili naprijed na front panel,u kućište ide obično vent od 8cm

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

vent od 8 cm? sta 8? promijer? ili debljina? iskreno da ti kazem, kad sam trazio po netu (protis, links, hg spot), nisam nasao nijedan drukciji od 25mm debljine pa sam mislio da ni nema drukcijih... osim toga, sluzbeno u manualu od kucista pise da podrzava 120x120x25mm fanove na svim mjestima -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

Jedan Scythe Slipstream bi morao stati, npr. ovaj. Debljina mu je 12mm, a ne 25.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

hm, ok, hvala, jel ima mozda jos kojih u ponudi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...

hm, ok, hvala, jel ima mozda jos kojih u ponudi?

Svi 120mm koje imaju. Tebi trebaju oni koji imaju Slim u imenu (znači da su tanji od uobičajenih).

13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

znaci ono je jedini u ponudi :D hvala ti, pozdrav!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
shimeface kaže...

vent od 8 cm? sta 8? promijer? ili debljina? iskreno da ti kazem, kad sam trazio po netu (protis, links, hg spot), nisam nasao nijedan drukciji od 25mm debljine pa sam mislio da ni nema drukcijih... osim toga, sluzbeno u manualu od kucista pise da podrzava 120x120x25mm fanove na svim mjestima -.-

Nisam znao da je debljina problem...Mislio sam da je promjer problem...Mislim da ima ventova od 1.5 cm do 2.5 cm

13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

mojem frendu nije stalo zato sto ima veliko napajanje,mislim veliko malo mu fali al nemre zasarafit fan 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
hrcek kaže...

mojem frendu nije stalo zato sto ima veliko napajanje,mislim veliko malo mu fali al nemre zasarafit fan

Mogao je kao i svi,napajanje stavit dolje..

13 godina
neaktivan

pa napajanje mu i je dolje,di drugdje kad ima v4 ko i ovaj lik koji je pitao u vezi fanova

13 godina
neaktivan
Problem s kucistem (?)

uspio sam ga staviti na onu poziciju gore dalje od CPU... na ovu poziciju drito iznad CPU nema teoretske sanse, bar ne ovaj 25mm debljine... ma reko sam ja, u Namu kupit stolni ventilator za 100kn i pred komp...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrcek kaže...

pa kakvo napajanje ima...? to je midd kuciste, znao sam ja da cu se zajebavat ako ne uzmem veliki tower al steta mi dat 100eura za kutiju :D

13 godina
neaktivan

neko tam od 500 w crno neznam iskreno al smo mjerili i pokusavali i nismo uspjeli

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice