Da, do grafičke je.
Click Start, click Run, and then type CMD. Click OK.
To change to the root folder of drive C, type
cd\, and then press ENTER.
Insert the Windows XP CD, type Expand
cd_drive_letter:\i386\filename.tl_
drive:\Windows\system32\filename.tlb, and then press ENTER, where filename is the name of the file that you want to expand and drive is the letter of the drive where Windows is installed...al zbunjuje me sve posle EXPAND :-D...znači jel može mi netko napisati točnu komandu kako ide? :-D
Trbušnjaci?
Tko je legenda?
Žašto bi to uopce stavljao u Win32?
Click Start, click Run, and then type CMD. Click OK.
To change to the root folder of drive C, type
drive:\Windows\system32\filename.tlb, and then press ENTER, where filename is the name of the file that you want to expand and drive is the letter of the drive where Windows is installed...al zbunjuje me sve posle EXPAND :-D...znači jel može mi netko napisati točnu komandu kako ide? :-D
Windows XP?
Expand ti je jedna od opcija koju dobijas ako stisneš desni klik na zeljenu datoteku.
Zašto bi to uopce radio?
Kakve veze sada driveri grafe imaju sa tvojim problemom?
Koji je uopce tvoj problem?
Ja sam zbunjen totalno!
Jako je bitno da nam kazes koji operativni sustav koristiš(i ono 64 ili 84 bit),jer ti si nesta isurfao sto se odnosi na Windows XP.
Mani se tih deinstallera i opcenito programa koji "ubrzavaju" sustav-to deinstaliraj.
ATI za deinstalaciju drivera koristi svoj program i njega bi trebao koristiti za brisanje drivera i njegovih tragova!
Prvo nam reci koji operativni sustav koristis,pa cemo dalje!
Nisi napravio ono sto sam ti rekao,ali OK,hajdmo poredu!
-Skini ovaj program i instaliraj ga.
-Nakon instalacije,pokreni ga i stisni tipke Alt+Print screen(PrtScr)
-Otvori Paint
-Stisni tipke Ctrl+V
-Sliku spremi kao JPG i objavi ovdje!
imao tko problem ..naime komp mi se odjednom poceo "gasit" u igrama..blank screen se pojavi ne reagira na ni jednu tipku ni tipk nit miš..jedino reset tipka pomaze i kad se upali kao da nije ništa bilo.Udjem ponovo u igru igram ju nema pravila koliko min dvije 10 i opet blank screen i moram reset na tipku.....do jutros je sve radilo bez ikakvih problema i ovakvih pojava...nekako sumnjam na grafu ali ali..
sta ti je blank screen to neka nova rijec
Skini neki program tipa MSI Afterburner u kojem mozes pratiti temperature komponenti dok igras pa vidi dali se nesto pregrijava.
drive:\Windows\system32\filename.tlb, and then press ENTER, where filename is the name of the file that you want to expand and drive is the letter of the drive where Windows is installed...kao što već pitah prije uključujući i milku30 :-D jel mi može netko napisati tu komandu tj da li zna netko napisati da je napišem i ja :-D...btw milka30 klikao sam ignore prilikom instalacije SPECCYja i na kraju izgleda kao instaliran međutim kad ga hoću pokrenuti ništa se dešava :-)...znači nije dobro instaliran zbog """error installing iKernell.exe: (0x10000)
Pa di nađe Mađarski,ali ok,nema veze,hajdmo ovako!
Skini Ovaj ATI deinstaller i skini ovaj AMD auto detect driver.
Pokreni deinstallera i obriši sve drivere i njihove zaostatke(to program radi automatski).
Nakon toga pokreni AMD detect driver i pusti ga da ti on skine i instalira drivere koji ti fale.
Restartaj komp!
Nisam ti htio odmah ovo preporuciti,jer moze biti da ovaj postupak ne radi na XP-u,no posto je ionako kod tebe sve sjebano,nemas sta izgubiti!
Zasto jos uvjek koristiš Windows XP?
Skini neki program tipa MSI Afterburner u kojem mozes pratiti temperature komponenti dok igras pa vidi dali se nesto pregrijava.
skinuo sam i temp je kak i uvijek...proc ne prelazi 60ak stupnjeva grafa dolazi do 75 pod opterecenjem (npr furmark) što i to nije ništa novo
Živcira me jedan problem, kad ugasim komp (sutdown), ugasi se sve kao da sam ga ištekao iz struje i onda ga ne mogu upaliti pa trebam pritiskati tipku za paljenje par puta i onda se upali i radi normalno.