Problem sa kompjuterom.

poruka: 63
|
čitano: 11.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Problem sa kompjuterom.

Da, do grafičke je.

8 godina
neaktivan
Ahahaha ubi me trbusnjaci...legendooo hahaha
8 godina
neaktivan
Imam i ja problemcic :-D...kako da stavim "stdole.tlb" u windows32 direktorij?Prity please anyone...vidim da ovdje ima super ljudi koji pomazu,ali i zabavni su(ljudi,ti isti koji pomažu) :-D

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nasao sam samo To resolve this issue, expand the appropriate file from the Windows XP CD:
Click Start, click Run, and then type CMD. Click OK.
To change to the root folder of drive C, type
cd\, and then press ENTER.
Insert the Windows XP CD, type Expand
cd_drive_letter:\i386\filename.tl_
drive:\Windows\system32\filename.tlb, and then press ENTER, where filename is the name of the file that you want to expand and drive is the letter of the drive where Windows is installed...al zbunjuje me sve posle EXPAND :-D...znači jel može mi netko napisati točnu komandu kako ide? :-D

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Htio sam instalirati drajvere jer sam provjeravao graficke kartice pa sam u AddRemove programu maknuo sve drajvere (bilo ih je 2 na listi,za ATI 9600 i ATI 9000)prastaro,al nemam bolje :-D...uglavnom poslije brisanja s AddRemove-om javlja kod pokretanja inataliranja drajvera ""'error installing iKernel.exe (0x10000)""

0 0 hvala 0
14 godina
ejpejak kaže...
Ahahaha ubi me trbusnjaci...legendooo hahaha

Trbušnjaci?

Tko je legenda?

ejpejak kaže...
Imam i ja problemcic :-D...kako da stavim "stdole.tlb" u windows32 direktorij?Prity please anyone...vidim da ovdje ima super ljudi koji pomazu,ali i zabavni su(ljudi,ti isti koji pomažu) :-D

Žašto bi to uopce stavljao u Win32?

ejpejak kaže...
Nasao sam samo To resolve this issue, expand the appropriate file from the Windows XP CD:
Click Start, click Run, and then type CMD. Click OK.
drive:\Windows\system32\filename.tlb, and then press ENTER, where filename is the name of the file that you want to expand and drive is the letter of the drive where Windows is installed...al zbunjuje me sve posle EXPAND :-D...znači jel može mi netko napisati točnu komandu kako ide? :-D

Windows XP?

Expand ti je jedna od opcija koju dobijas ako stisneš desni klik na zeljenu datoteku.

Zašto bi to uopce radio?

ejpejak kaže...
Htio sam instalirati drajvere jer sam provjeravao graficke kartice pa sam u AddRemove programu maknuo sve drajvere (bilo ih je 2 na listi,za ATI 9600 i ATI 9000)prastaro,al nemam bolje :-D...uglavnom poslije brisanja s AddRemove-om javlja kod pokretanja inataliranja drajvera ""'error installing iKernel.exe (0x10000)""

Kakve veze sada driveri grafe imaju sa tvojim problemom?

Koji je uopce tvoj problem?

Ja sam zbunjen totalno!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
8 godina
neaktivan
Obrisao sam sve drajvere sa AddRemove programom i sad više ne mogu instalirati nijedan drajver zbog "kernel" greške...na netu sam vidio da bi problem mogao biti zbog nedostatka/nestanka stdole.tlb/2/3 fajla...stdole.tlb2/3 imam al nisam nasao stdole.tlb pa pretpostavih da zbog njega ne mogu instalirati drajvere...:-D...hahaha i nisi ti zbunjen...ja sam zbunjen,ali nisam opisao cieli proces nastanka
8 godina
neaktivan
...trenutne situacije na mom kompu...ne znam zasto mi javlja tu "kernell" gresku,a prije uninstalla drivera instalacija drivera je radila :-D...ako imas neki uvid u mogucu gresku/rjesenje molim te podijeli to s nama :-)...hvala ti na odgovoru ;-)
8 godina
neaktivan
E da,oprosti zbog nepostivanja kompozicije odgovora,al toliko sam se nasmijao odgovorima za ovu situaciju grafe sto baca boje :-D...da su mi svi legende s odgovorima hahaha...odlična zabava ovdje uz pokoju dobru informaciju... Sve u svemu tumbs up!!!
14 godina

Jako je bitno da nam kazes koji operativni sustav koristiš(i ono 64 ili 84 bit),jer ti si nesta isurfao sto se odnosi na Windows XP.

Mani se tih deinstallera i opcenito programa koji "ubrzavaju" sustav-to deinstaliraj.

ATI za deinstalaciju drivera koristi svoj program i njega bi trebao koristiti za brisanje drivera i njegovih tragova!

Prvo nam reci koji operativni sustav koristis,pa cemo dalje!

8 godina
neaktivan
Evo testne slike... Jel se vidi ista?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ovo je prvi put da sam uninstallo drivere sa addRemoveom...nisam dugo radio na kompu te stvari pa mi je isparilo...oh oprosti,slika je od drugog mi kompa uprethodnom postu :-D...zbilja sorry...sad cu pokrenit problematicni pa posaljem slike :-)
8 godina
neaktivan
Lijeva slika (sisoft sandra),desna slika(dxdiag)...eh ne znam ni gdje se vidi jesu li 64 il 32 bitni windows...:-(

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Oprosti lijeva slika je mutna :-(

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ovdje lijeva grafa je bila u kompu bez drajvera...skinio sam i installo drivere i radila je super...zatim sam izvadio tu grafu i stavio ovu na desnoj.strani slike i skinio drajvere za nju...potom sam shvatio da treba uninstallat one prijasnje drajvere i otisao u addremove... međutim tamo su već bila na listi dva različita drajvera od ati-a...lol...ja sam ih remove oba i pokrenio instalaciju drivera za ovu drugu grafu...ovo na slici u addremove programu je sadasnje stanje...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kad pokrenem setup.za install driver javi mi ovo na slici :-D

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Eto ukratko nije žvaka za seljaka hahaha jednostavno sam nekaj zbrčkal kaj ne? :-)

0 0 hvala 0
14 godina
ejpejak kaže...
Eto ukratko nije žvaka za seljaka hahaha jednostavno sam nekaj zbrčkal kaj ne? :-)

Nisi napravio ono sto sam ti rekao,ali OK,hajdmo poredu!

-Skini ovaj program i instaliraj ga.

-Nakon instalacije,pokreni ga i stisni tipke Alt+Print screen(PrtScr)

-Otvori Paint

-Stisni tipke Ctrl+V

-Sliku spremi kao JPG i objavi ovdje!

8 godina
neaktivan
Ok hvala :-D skinio sam al nastavit cu s tim sutra pa se cujemo :-D

0 0 hvala 0
10 godina
Problem sa kompjuterom.

imao tko problem ..naime komp mi se odjednom poceo "gasit" u igrama..blank screen se pojavi ne reagira na ni jednu tipku ni tipk nit miš..jedino reset tipka pomaze i kad se upali kao da nije ništa bilo.Udjem ponovo u igru igram ju nema pravila koliko min dvije 10 i opet blank screen i moram reset na tipku.....do jutros je sve radilo bez ikakvih problema i ovakvih pojava...nekako sumnjam na grafu ali ali..

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

sta ti je blank screen to neka nova rijec

12 godina

Skini neki program tipa MSI Afterburner u kojem mozes pratiti temperature komponenti dok igras pa vidi dali se nesto pregrijava. 

8 godina
neaktivan
Pozdrav :-D ...nastavljam sagu od jucer...skinio program sa linka koji si stavio u poruku i pokrenio instalaciju...izgleda da je na njemackom il mađarskom al javi neku gresku s opcijama...abort/retry/ignore...:-D...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Blank sctreen znaci prazan ekran tj.nista na njemu,kao da je ugasen(crna obicno pozadina) :-D
8 godina
neaktivan
drive:\Windows\system32\filename.tlb, and then press ENTER, where filename is the name of the file that you want to expand and drive is the letter of the drive where Windows is installed...kao što već pitah prije uključujući i milku30 :-D jel mi može netko napisati tu komandu tj da li zna netko napisati da je napišem i ja :-D...btw milka30 klikao sam ignore prilikom instalacije SPECCYja i na kraju izgleda kao instaliran međutim kad ga hoću pokrenuti ništa se dešava :-)...znači nije dobro instaliran zbog """error installing iKernell.exe: (0x10000)

0 0 hvala 0
14 godina
ejpejak kaže...
Pozdrav :-D ...nastavljam sagu od jucer...skinio program sa linka koji si stavio u poruku i pokrenio instalaciju...izgleda da je na njemackom il mađarskom al javi neku gresku s opcijama...abort/retry/ignore...:-D...

Pa di nađe Mađarski,ali ok,nema veze,hajdmo ovako!

Skini Ovaj ATI deinstaller i skini ovaj AMD auto detect driver.

Pokreni deinstallera i obriši sve drivere i njihove zaostatke(to program radi automatski).

Nakon toga pokreni AMD detect driver i pusti ga da ti on skine i instalira drivere koji ti fale.

Restartaj komp!

Nisam ti htio odmah ovo preporuciti,jer moze biti da ovaj postupak ne radi na XP-u,no posto je ionako kod tebe sve sjebano,nemas sta izgubiti!

Zasto jos uvjek koristiš Windows XP?

8 godina
neaktivan
Eh da...nemam internet na kompu...skinem prek susedovog wifia na android mob,spojim ga na komp pa prebacim skinuto tak da...speccy sto si mi dao link installo sam na onom.mom drugom kompu no kad ga pokrenem zamrzne se komp poslije cega slijedi blue screen error ako ugasim i upalim komp ili ako ga resetiram...imam dvije ram plocice identicne te sam isprobavao slotove od rama...radi dobro samo ako ima jednu plocicu rama u kompu...u svim drugim kombinacijama bude ili blue screen(tri vrste errora,znaci svaki put pise nesto drugo u blue screenu) ili se windozi :-D ucitavaju, al nikak da se ucitaju...
8 godina
neaktivan
Frend mi je rekao da su ramovii u pitanju,medjutim sve dobro radi samo ako je bilo koji od tih ramova u prvom ram slotu :-D...dali je moguce da su ram slotovi u pitanju(ovaj komp.s ram problemom mi je ajmo tak reć "ispravan",a onaj drugi ima onu ikernell gresku

0 0 hvala 0
10 godina
ibme74 kaže...

Skini neki program tipa MSI Afterburner u kojem mozes pratiti temperature komponenti dok igras pa vidi dali se nesto pregrijava. 

skinuo sam  i temp je kak i uvijek...proc ne prelazi 60ak stupnjeva grafa dolazi do 75 pod opterecenjem (npr furmark) što i to nije ništa novo 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
14 godina
Problem sa kompjuterom.

Živcira me jedan problem, kad ugasim komp (sutdown), ugasi se sve kao da sam ga ištekao iz struje i onda ga ne mogu upaliti pa trebam pritiskati tipku za paljenje par puta i onda se upali i radi normalno.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice