Problem kod instalacije OS-a

poruka: 6
|
čitano: 2.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam jedno staro računalo koje nije dugo radilo (cca 1,5 god.). Kako su mi se starci navikli na internet sad i stalno okupiraju MojKomp(R) krenuo ja njima spojit taj stari komp za surfanja. I tu nastade problem... Kad sam ga upalio nije mi htjelo uć u windowse (xp) i izbacilo poruku da fali neki .dll file. Kako mi se nije dalo zafrkavati s tim išao sam formatirati disk i napraviti čistu instalaciju xp-a. Međutim, uvijekbi mi prekinulo instalaciju na odrešenom djelu i izbacilo da određeni file (uvijek .dll) ne može kopirati na disk. Mislio sam da je stvar u disku pa sam kupio novi, ali kad sam išao instalirati xp ponovno isti problem.

Da li je netko imao slična iskustva i koje je rješenje ili bar u čemu je problem? Unaprijed hvalaOsmijeh

Nukem 'till they glow, then shoot 'em in the dark!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj skinuti s neta onaj koji ti fali? http://www.dll-files.com/dllindex/

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem kod instalacije OS-a

Da mi oće uć u windowse i bi, ali kad mi izbaci da ne može kopirati file i da stisnem any key za nastavak resetira se sam od sebe. I onda opet win set up i tako u krug... I da, windowsi su original, ne kopija...

16 godina
protjeran

dal imas pristup nekom novom sustavu poput WINDOWS 7. Probaj njega instalirat

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan

cc .. kupio novi hard disk, a ne novi cd?

čak i original windows cd nije imun na ogrebotine. probaj drugi cd ( a postoje i one metode koje liče na tarot milan metode poput cd u zamrzivač na kratko, poliranje cd itd ..)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 16:21 (hrvooje).
16 godina
APazinjan kaže...

dal imas pristup nekom novom sustavu poput WINDOWS 7. Probaj njega instalirat

Mislim da je preslaba konfiguracija za win7, al ću probat...

hrvooje kaže...

cc .. kupio novi hard disk, a ne novi cd?

čak i original windows cd nije imun na ogrebotine. probaj drugi cd ( a postoje i one metode koje liče na tarot milan metode poput cd u zamrzivač na kratko, poliranje cd itd ..)

Novi hard me došao 50 kn (40 gb) jer sam ga nabavio iz neke firme s "razduženog" stroja Nevinašce

Ma probao sam s 2 original cd-a i nekoliko piratskih uključujući xp black edition tako da ne vjerujen da je s te strane

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice